Cercei Flower Caramel

Cercei Flower Caramel
84.00
Cumpara »

Descriere Produs

Cercei Flower Caramel
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 flower caramel are in compozitie 6 cristale Swarovski care sunt slefuite in 3 nuante de crem. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 15mm - diametru cercel, 6 cristale x 6mmSistem prindere: Surub Cerceii se livreaza intr-o cutie cadou cu certificat de garantie pentru argint si cristalele Swarovski: Garantie - 12 luni

Produse similare

Perechea de cercei din argint 925 Harmony Caramel are in compozitie un cristal Swarovski care este slefuit in nuante de maro. Sistemul de prindere al acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip leverback (tortite) Diametrul ... Detalii »
Categorie: Cercei
Setul contine o pereche de cercei din argint 925 Flower Aqua si un pandantiv Flower Aqua. Atat cerceii cat si pandantivul au in compozitie cate 6 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de albastru. Sistemul de prindere al acestei p... Detalii »
Categorie: Seturi De Bijuterii
Setul contine o pereche de cercei din argint 925 Flower Spring si un pandantiv Flower Spring. Atat cerceii cat si pandantivul au in compozitie cate 6 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de albastru si verde. Sistemul de prindere... Detalii »
Categorie: Seturi De Bijuterii
Setul contine o pereche de cercei din argint 925 Flower Moon si un pandantiv Flower Moon. Atat cerceii cat si pandantivul au in compozitie cate 6 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de albastru, violet si auriu. Sistemul de prin... Detalii »
Categorie: Seturi De Bijuterii
Perechea de cercei din argint 925 flower dove are in compozitie 6 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de alb si cristalin. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cris... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 flower liliac are in compozitie 6 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de roz, albastru si lila. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiu... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 flower spring are in compozitie 6 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de albastru si verde. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune C... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Flower Moon are in compozitie 6 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de crem, albastru si violet. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensi... Detalii »
Categorie: Cercei