Sticker Laptop - Olive Stain - 2

Sticker Laptop - Olive Stain - 2
40.00
Cumpara »

Descriere Produs

Sticker Laptop - Olive Stain - 2
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker olive stain. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei cat si al esteticii. Un sticker laptop olive stain va poate proteja foarte bine laptopul de zgarieturi nedorite care pot aparea pe suprafata lui, iar impreuna cu o geanta laptop de la IdeaPlaza va va conferi o si mai mare siguranta. Un alt avantaj al unui sticker laptop olive stain este faptul ca este foarte usor de aplicat dar daca totusi s-a facut o greseala in momentul lipirii, acest sticker laptop se poate dezlipi cu usurinta, nelasand urme de lipici dupa care se lipeste inapoi fara probleme. Este fabricat dintr-un material extrem de rezistent numit vinyl. Datorita materialului din care este creat imaginea care apare pe suprafata acestui sticker laptop olive stain este fi extrem de clara. Aveti posibilitatea sa va alegeti marimea unui sticker cu ajutorul optiunii Marime Laptop. Marime Lungime Latime 15.4 34.3 cm 24.13cm 17 38 cm 26.2cm

Produse similare

Gentile laptop oferite de acest magazin online specializat in cadouri sunt deosebit de practice avand totodata si un design placut. Puteti sa alegeti dintr-o variata gama de modele ceea ce face ca geanta laptop aleasa sa fie pe gustul perso... Detalii »
Categorie: Genti Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker orange. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei cat s... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker no smoking. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei c... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker storm. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei cat si... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker marijuana. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei ca... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker contur. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei cat s... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker colored car. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei ... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker radioactiv. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei c... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop