Camera Web Gargarita

Camera Web Gargarita
53.00
Cumpara »

Descriere Produs

Camera Web Gargarita
Categorie: Camere Web
Camera web pictata manual, cadou unic, rosie si patata ca o buburuza vesela.

Produse similare

Camera Web de plus in forma de ursulet care strange fericit in brate un suport de creioane. Ideal pentru biroul unui scolar.... Detalii »
Categorie: Camere Web
Daca va ingrijoreaza siguranta familiei dvs., nu aveti nevoie sa instalati aparate sofisticate. Camera de supraveghere falsa este o modalitate simpla si foarte ieftina pentru a descuraja infractorii sau curiosii si pentru a preveni posibile... Detalii »
Categorie: Casa Si Gradina
Frica de intuneric se vindeca mai nou, cu Lampa retro Camera Light! De ce? Pentru ca e atat de misto incat o sa uiti ca e noapte si sa sa dormi linistit si...pozat!Fara gluma acum si foarte ser... Detalii »
Categorie: Cadouri Zodia Leu
Daca ai simtit si tu, macar o data-n viata ca totul se duce de rapa doar pentru ca nu ai un port USB liber, atunci e clar, ai nevoie de Port USB Multiplu Super Hub – Camera Foto!De ce? Ca sa nu te m... Detalii »
Categorie: Cadouri Zodia Berbec
Cadouri speciale. Flori Flori pentru fiecare camera... Detalii »
Brand: Flori   Categorie: Cadouri Speciale
Birou, camera personala, livingul, orice camera este potrivita pentru aceasta rama foto eleganta. Realizata din piele ecologica de culoare rosie si mare alaturi de cusaturile de culoare alba transforma ceasta rama intr-un obiect decorativ d... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Femei
Doi ochisori sclipiciosi, un nasuc care ascunde o foarte discreta camera video si niste plus pufos se transforma in webcamul amuzant in forma de ursulet.... Detalii »
Categorie: Camere Web
Ochelari multifunctionali, amintind de faimosul agent 007 pot filma, fotografia, inregistra audio, reda melodiile preferate si prinde postul de radio dorit.... Detalii »
Categorie: Usb Lifestyle