Breloc Metalic Magnetic Notebook

Breloc Metalic Magnetic Notebook
24.00
Cumpara »

Descriere Produs

Breloc Metalic Magnetic Notebook
Brand: Alexer   Categorie: Brelocuri
Accesorii la Moda: 

Produse similare

Sahul magnetic mititel este dedicat persoanelor care nu rateaza nici un moment pentru a juca o partida de sah, astfel sahul magnetic poate fi purtat cu usurinta si in buzunar dedatorita dimensiunilor sale reduse. Tabla de sah este realizata... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Puzzleul magnetic personalizat este realizat dintr-o banda magnetica cu suprafata imprimabila lucioasa. Procedeul de personalizare a acestui puzzle este sublimarea. Puteti alege dimensiunea puzzleului magnetic cu ajutorul optiunii Dimensiun... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Sunt multe momente in care am vrea sa avem in acelasi loc si ceasul si calendarul ca sa putem planifica o intalnire, o programare la medic sau o excursie. Aceast ceas cu calendar magnetic este o solutie excelenta pentru acele momente. Ceasu... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
Breloc sub forma unei gogoase haioase din material moale care pe langa forma apetisanta are si parfumul specific unei gogoase cu ciocolata. Mai dispune de un lantisor si un dipozitiv metalic de prindere a cheilor si pentru a fi mereu aranja... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Un joc amuzant care pune mintea in miscare! Culorile puternice si desenele haioase cu animale atrag deopotriva copiii si adultii. Domino magnetic cu 28 piese, recomandat celor cu varsta mai mare de 3 ani. Pentru2 - 6 jucatori.... Detalii »
Brand: The Purple Cow   Categorie: Colectia The Purple Cow
Breloc din plastic plin ( dur) care dispune de un lantisor si un dispozitiv de prindere metalic. Acesta poate fi atasat cu usurinta cheilor dumneavoastra sau celui ce va primi acest cadou simpatic. Dimensuni: 2.9 cm x 2.9 cm - Tara de origi... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Breloc in forma de minge de tenis realizat dintr-un material moale, care are un lantisor si un sistem de prindere metalic pentru chei. Dimensuni: 4.7 cm x 4.7 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Breloc in forma de minge de baschet realizat dintr-un material moale, care are un lantisor si un sistem de prindere metalic pentru chei. Dimensuni: 4.7 cm x 4.7 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati