Tub Lipici Pt Pastrarea Puzzle Urilor

Tub Lipici Pt Pastrarea Puzzle Urilor
34.90
Cumpara »

Descriere Produs

Tub Lipici Pt Pastrarea Puzzle Urilor
Brand: Ravensburger   Categorie: Puzzle Adulti
Puzzle: 

Produse similare

Acasa sau la birou, acest suport lipici Glooney este si util, dar si haios. Include un lipici stick.... Detalii »
Brand: Koziol   Categorie: Colectia Koziol
Puzzle-ul mecanic 3D Motor este un alt model de puzzle ingenios si dinamic de la Ugers. Modelul reprezinta un motor pneumatic, este realizat in totalitate din lemn, mai exact dintr-un placaj ecologic de inalta calitate si are un tahometru d... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Termos/cana termoizolanta cu interfata USB, baterie reincarcabila incorporata, prevazut cu functie de incalzire si auto agitator pentru pastrarea bauturilor fierbinti si la cea mai buna calitate, in conditii optime.... Detalii »
Categorie: Accesorii Office
Unul dintre cele mai inedite si mai practice modele de puzzle-uri 3D a celor de la Ugears este acest puzzle mecanic 3D cronometru 20 min. Cronometrul se poate seta de la 1 la 20 minute si cand se ajunge la timpul setat se va auzi o sonerie.... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D Camion reprezinta urmatoarea generatie de modele de puzzle-uri mecanice de la Ugears. Acest model de puzzle se realizeaza, se schimba, se conduce si accelereaza exact ca un camion adevarat. Acest model de puzzle mecanic... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
O rama digitala in forma de inimioara, pentru pastrarea celor mai frumoase amintiri, cu incarcare USB.... Detalii »
Categorie: Usb Lifestyle
Cu ajutorul acestui puzzle mecanic 3D cutie vei reusi sa aduci un strop de magie in casa sau biroul tau. Surprinde-ti prietenii sau colegii cu un cadou care pe langa faptul ca il poti confectiona de unul singur, il vei putea folosi ca si o ... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D combina realizat de cei de la Ugears este un model pe cat de frumos pe atat de complex si dinamic. Acest puzzle care este realizat si functioneaza ca un prototip real, se asambleaza fara lipici, cuie, ciocan sau alte ob... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d