Geanta Laptop - Fight Club - 23

Geanta Laptop - Fight Club - 23
79.90
Cumpara »

Descriere Produs

Geanta Laptop - Fight Club - 23
Categorie: Genti Laptop
Gentile laptop oferite de acest magazin online specializat in cadouri sunt deosebit de practice avand totodata si un design placut. Puteti sa alegeti dintr-o variata gama de modele ceea ce face ca geanta laptop aleasa sa fie pe gustul personal. Geanta laptop fight club este fabricata din neopren un material foarte rezistent care va v-a proteja laptopul de socuri usoare sau intemperii. Indiferent de temperatura geanta laptop fight club de la IdeaPlaza pastreaza laptopul in siguranta. Materialul care compune geanta are o grosime de 13 mm un factor care si el influenteaza protectia. Aveti posibilitatea sa va alegeti si marimea de geanta laptop pe care o doriti in functie de marimea laptopului cu ajutorul optiunii de mai sus Dimensiune laptop. Sunt disponibile doua marimi: Geanta laptop de 17'' Geanta laptop de 15,4'' Geanta laptop fight club mai este prevazuta si cu doua compartimente pentru o mai buna stocare a incarcatorului si a altor accesorii care va sunt necesare. O geanta laptop impreuna cu un sticker laptop vor creste siguranta laptopului in viata de zi cu zi.

Produse similare

Geanta laptop Bikini oferita de magazinul online de cadouri IdeaPalza.ro este unul dintre cele mai practice cadouri. Geanta laptop va ofera un compartiment pentru notebook si un altul pentru accesorii. Geanta laptop bikini este fabricata di... Detalii »
Categorie: Genti Laptop
Geanta laptop Android oferita de magazinul online de cadouri IdeaPalza.ro este unul dintre cele mai practice cadouri. Geanta laptop va ofera un compartiment pentru notebook si un altul pentru accesorii. Geanta laptop android este fabricata ... Detalii »
Categorie: Genti Laptop
Geanta laptop Airport oferita de magazinul online de cadouri IdeaPalza.ro este unul dintre cele mai practice cadouri. Geanta laptop va ofera un compartiment pentru notebook si un altul pentru accesorii. Geanta laptop airport este fabricata ... Detalii »
Categorie: Genti Laptop
Geanta laptop Big Tree oferita de magazinul online de cadouri IdeaPalza.ro este unul dintre cele mai practice cadouri. Geanta laptop va ofera un compartiment pentru notebook si un altul pentru accesorii. Geanta laptop big tree este fabricat... Detalii »
Categorie: Genti Laptop
Geanta laptop Apstract oferita de magazinul online de cadouri IdeaPalza.ro este unul dintre cele mai practice cadouri. Geanta laptop va ofera un compartiment pentru notebook si un altul pentru accesorii. Geanta laptop apstract este fabricat... Detalii »
Categorie: Genti Laptop
Geanta laptop Albinuta oferita de magazinul online de cadouri IdeaPalza.ro este unul dintre cele mai practice cadouri. Geanta laptop va ofera un compartiment pentru notebook si un altul pentru accesorii. Geanta laptop albinuta este fabricat... Detalii »
Categorie: Genti Laptop
Geanta laptop bananas oferita de magazinul online de cadouri IdeaPalza.ro este unul dintre cele mai practice cadouri. Geanta laptop va ofera un compartiment pentru notebook si un altul pentru accesorii. Geanta laptop bananas este fabricata ... Detalii »
Categorie: Genti Laptop
Geanta laptop Beet The Feeling oferita de magazinul online de cadouri IdeaPalza.ro este unul dintre cele mai practice cadouri. Geanta laptop va ofera un compartiment pentru notebook si un altul pentru accesorii. Geanta laptop beet the feeli... Detalii »
Categorie: Genti Laptop