Tricou Better Life

Tricou Better Life
52.90
Cumpara »

Descriere Produs

Tricou Better Life
Categorie: Tricouri Alcoolici
Tricoul personalizat Better Life este un tricou haios care a fost conceput special pentru barbati. Multi barbati sunt catalogati ca fiind betivi doar ca unii recunosc iar altii nu. Alcoolul face parte din viata noastra direct sau indirect iar acest tricou haios subliniaza acest lucru. Viata e prea scurta ca sa ne tot plangem de toate problemele prin care trecem zi de zi asa ca o sticla cu o licoare magica in mana si un tricou haios pe noi, ne face sa ne simtit mai bine si mai degajati un pic. Modelul poate sa fie aplicat pe un tricou classic, tricou in V, maieu sau hanorac, optiunea de alegere fiind disponibila mai sus prin imagini sugestive. Mai multe detalii referitoare la marimi si nu numai puteti sa gasiti in sectiunea Informatii marimi pe care o puteti regasi mai sus.

Produse similare

Tricou Wild Life este un tricou pentru toti cei care iubesc natura. Sunt momente in care esti prins cu treaba la servici sau acasa si pur si simplu nu ai timp sa faci o evadare in natura. Cu ajutorul acestui tricou Wild Life poti sa (re)tra... Detalii »
Categorie: Tricouri Fashion
If today were the last day of your life would you want to do what you are about to do today? - Traducere: Daca astazi ar fi ultima zi din viata ta ai vrea sa faci ceea ce faci astazi ? - Steve Jobs Modelul poate sa fie aplicat pe un tricou ... Detalii »
Categorie: Tricouri Citate Celebre
Love the life you live, live the life you love - Bob Marley Traducere: Iubeste viata pe care o traieste, traieste viata pe care o iubesti. Modelul poate sa fie aplicat pe un tricou classic, tricou in V, maieu sau hanorac, optiunea de aleger... Detalii »
Categorie: Tricouri Citate Celebre
Cu desfacatorul in forma de capac A Way Of Life puteti sa deschideti cate sticle doriti. Cu o forma care imita un capac de sticla de bere desfacatorul A Way Of Life este ideal in desfacerea oricarei sticle de bere. In partea din spate prezi... Detalii »
Categorie: Desfacatoare De Sticle
Cu desfacatorul in forma de capac Beer Is Life puteti sa deschideti cate sticle doriti. Cu o forma care imita un capac de sticla de bere desfacatorul Beer Is Life este ideal in desfacerea oricarei sticle de bere. In partea din spate prezint... Detalii »
Categorie: Desfacatoare De Sticle
Cu desfacatorul in forma de capac Complicated Life puteti sa deschideti cate sticle doriti. Cu o forma care imita un capac de sticla de bere desfacatorul Complicated Life este ideal in desfacerea oricarei sticle de bere. In partea din spate... Detalii »
Categorie: Desfacatoare De Sticle
Brand: Lambretta   Categorie: Bijuterii
Tricou Trimis De Sus Sa Te Enervez este un tricou haios si original in acelasi timp. Acest tricou are un mesaj care nu poate sa lase indiferent pe nimeni. Cand citesti textul de pe acest tricou, ori zambesti, ori esti intrigat ori vrei sa i... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny