Tricou Asa Arata Un Super Tata

Tricou Asa Arata Un Super Tata
52.90
Cumpara »

Descriere Produs

Tricou Asa Arata Un Super Tata
Categorie: Tricouri Extraordinare
O super persoana are nevoie de un super tricou. O persoana draga in viata fiecaruia este tatal care bineinteles nu poate sa fie super fara un Tricou asa arata un super Tata. Sarbatoreste si surprinde persoanele dragi din viata ta cu super tricouri si transmite-le aprecierile printr-o astfel de surpriza. In acest fel toata lumea va vedea cat de superbe sunt persoanele dragi din viata noastra. Modelul poate sa fie aplicat pe un tricou classic, tricou in V, maieu sau hanorac, optiunea de alegere fiind disponibila mai sus prin imagini sugestive. Mai multe detalii referitoare la marimi si nu numai puteti sa gasiti in sectiunea Informatii marimi pe care o puteti regasi mai sus.

Produse similare

Fiecare dintre noi merita sa avem un super tata langa noi care insa merita sa stie cat de special este. Tricoul super tata in fiecare zi este metoda ideala de a trasmite aprecierile catre persoana caruia ii spunem in fiecare zi tata si care... Detalii »
Categorie: Tricouri Pentru Barbati
O super persoana are nevoie de un super tricou. O persoana draga in viata fiecaruia este sotul care bineinteles nu poate sa fie super fara un Tricou asa arata un super Sot. Sarbatoreste si surprinde persoanele dragi din viata ta cu super tr... Detalii »
Categorie: Tricouri Extraordinare
O super persoana are nevoie de un super tricou. O persoana draga in viata fiecaruia este bunicul care bineinteles nu poate sa fie super fara un Tricou asa arata un super bunic. Sarbatoreste si surprinde persoanele dragi din viata ta cu supe... Detalii »
Categorie: Tricouri Extraordinare
O super persoana are nevoie de un super tricou. O persoana draga in viata fiecaruia este sotia care bineinteles nu poate sa fie super fara un Tricou asa arata o super sotie. Sarbatoreste si surprinde persoanele dragi din viata ta cu super t... Detalii »
Categorie: Tricouri Extraordinare
O super persoana are nevoie de un super tricou. O persoana draga in viata fiecaruia este iubitul care bineinteles nu poate sa fie super fara un Tricou asa arata un super iubit. Sarbatoreste si surprinde persoanele dragi din viata ta cu supe... Detalii »
Categorie: Tricouri Extraordinare
O super persoana are nevoie de un super tricou. O persoana draga in viata fiecaruia este mama care bineinteles nu poate sa fie super fara un Tricou asa arata o super Mama. Sarbatoreste si surprinde persoanele dragi din viata ta cu super tri... Detalii »
Categorie: Tricouri Extraordinare
O super persoana are nevoie de un super tricou. O persoana draga in viata fiecaruia este bunica care bineinteles nu poate sa fie super fara un tricou asa arata o super bunica. Sarbatoreste si surprinde persoanele dragi din viata ta cu super... Detalii »
Categorie: Tricouri Extraordinare
O super persoana are nevoie de un super tricou. O persoana draga in viata fiecaruia este iubita care bineinteles nu poate sa fie super fara un Tricou asa arata o super iubita. Sarbatoreste si surprinde persoanele dragi din viata ta cu super... Detalii »
Categorie: Tricouri Extraordinare