Suport Metalic De Perete Pentru Sticle

Suport Metalic De Perete Pentru Sticle
59.00
Cumpara »

Descriere Produs

Suport Metalic De Perete Pentru Sticle
Categorie: Casa Si Gradina
In orice casa exista (sau cel putin ar trebui sa fie) o sticla de vin din mai multe motive: este sanatos, este gustos, este cel mai bun lucru cu care poti sa servesti pe cineva care iti face o vizita etc. Dar daca ai mai multe sticle de vin, atunci ar trebui sa ai si un suport in care sa le pui. Un suport metalic de perete pentru sticle de vin este o solutie pe cat de eleganta, pe atata de practica. In acest suport metalic se pot pune tot felul de sticle iar suprafata pe care o ocupa este destul de mica pentru ca este prinsa prin intermediul celor 4 suruburi cu diblu de un perete vertical.Dimensiuni: 13,0 cm x 46,0 cm x 12,0 cm - Tara de origine: China

Produse similare

Un suport de sticle putin mai iesit din comun si cu siguranta mult mai interesant. Un lant magic care sustine sticla de vin intr-o pozitie orizontala. Dupa cum ii spune si numele suportul de sticle este realizat dintr-un lant metalic care p... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
Suport pentru sticle de vin integral realizat din polyrezin, material care are la baza diverse rasini care permit o modelare in detaliu a suportului. * Sticla de vin din imagine nu este inclusa. Dimensiuni: 26.6 cm x 17 cm - Tara de origine... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
Pune revistele preferate in cele 6 compartimente si vei aprecia acest suport metalic pentru reviste pentru ordinea pe care o vei obtine pe masuta de cafea! Suportul este foarte stabil, fiind confectionat din metal inoxidabil in forma unei c... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis
Pentru degustatorii desavarsiti de vin o solutie foarte practica pentru un cadou de exceptie pot fi reprezentat de acest suport pentru vin din lemn creat exclusiv din lemn. Suportul de vin are o forma extrem de prietenoasa putand sustine ch... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Un cadou cu care nu poti sa dai gres este o sticla de vin bun. Dar o sticla de vin de calitate pe care vrei sa o daruiesti unei persoane dragi tie (tata, frate, bunic, cumnat, nas, coleg sau prieten) trebuie sa vina la pachet cu un suport p... Detalii »
Categorie: Cadouri Speciale
O sticla de vin poate insoti acest suport sticla, zodia berbec pentru ca impreuna sa alcatuiasca un cadou deosebit. Suport din metal pentru sticle cu forma rotunda, standard.... Detalii »
Brand: Hinz And Kunst   Categorie: Colectia Hinz Kunst
Suport de lumanari din metal, cu doua suporturi pentru lumanari, care dispune de doua ferestre de culoare rosie, astfel lumina declansata de lumanari va fi una foarte placuta. Dimensiuni: 22.1cm x23.5 cm - Tara de origine: Ungaria... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Prieten de nadejde, cainele are grija de sticla de vin. Confectionat din metal, acest suport sticla - caine este potrivit pentru sticle rotunde, de marime standard.... Detalii »
Brand: Hinz And Kunst   Categorie: Colectia Hinz Kunst