Ventilator Manual Pentru Foc

Ventilator Manual Pentru Foc
25.00
Cumpara »

Descriere Produs

Ventilator Manual Pentru Foc
Categorie: Casa Si Gradina
Acest ventilator manual pentru foc este util pentru a pastra flacara vie (la propriu) in timpul petrecerilor dumneavoastre la un gratar sau barbeque. Este foarte usor de utilizat pentru ca tot ce trebuie sa faceti este sa rotiti manivela pentru ca acesta sa inceapa sa sufle aer. Ventilatorul pentru foc manual pentru gratar va fi cu siguranta un succes la orice barbeque sau party unde se prajeste ceva bun pe gratar. Ventilatorul care esre confectionat din plastic are un mic carlig tot din plastic cu care se poate agata daca nu este utilizat. Dimensiuni: aprox. 8 x 25 x 8 cm - Tara de origine: China

Produse similare

Cum ar fi daca ai putea sa scoti din buzunar un ventilator mic si care sa te ajute sa te racoresti repede in momentul cand iti este foarte cald? Cu ajutorul acestui ventilator portabil mini USB, poti sa te racoresti foarte repede prin simpl... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Cum ar fi daca in momentul cand iti este foarte cald sa scoti din buzunar un ventilator mic si sa il pornesti? Cu ajutorul acestui ventilator portabil iPhone, ai posibilitatea de a te racori foarte repede prin simpla conectare a acestui ven... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Lampa si ventilator intr-un singur gadget USB pentru serile calduroase de vara.... Detalii »
Categorie: Lampi Usb
Cooler laptop cu design amuzant, in forma de catelus. Viteza ventilator: 2500+- 10% RPM.rnNivel zgomot: <19dB.... Detalii »
Categorie: Cooler Laptop
Camera web pictata manual, cadou unic, rosie si patata ca o buburuza vesela.... Detalii »
Categorie: Camere Web
Mouse pictat manual cu un design renascentist, elegant trup de femeie in relief, cadou handmade unicat.... Detalii »
Categorie: Mouse Mouse Pad
Statueta din metal si cupru cu un finisaj deosebit, lucrata manual, ce reprezinta un brutar la lucru. Un cadou autentic pentru meseriasi!... Detalii »
Brand: Hinz And Kunst   Categorie: Colectia Hinz Kunst
Rasnita din otel inoxidabil combinat cu plexiglas pentru condimente cu doua compartimente. Se spala doar manual. Nu se poate folosi in cuptorul cu microunde.... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis