Motocicleta Cu Atas Din Metal

Motocicleta Cu Atas Din Metal
110.00
Cumpara »

Descriere Produs

Motocicleta Cu Atas Din Metal
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Motocicleta Cu Atas Din Metal este un cadou special pentru cei pasionati de motociclete si nu numai. Aceasta motocicleta este realizata manual si are o gramada de detalii (maneta de frana, aparatori pentru roti, faruri etc) care o fac si mai interesanta. Motocicleta cu atas este realizata integral din metal iar cele 3 roti se rotesc. Dimensiuni: 18 cm x 10 cm x 10 cm - Tara de origine: China

Produse similare

Motocicleta Din Metal este un cadou deosebit pentru orice pasionat de motociclete si nu numai. Motocicleta este realizata manual si are multe elemente de detaliu cum ar fi: ghidonul cu manetele de frana, carligul de parcare, farul etc care ... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Cand este vorba de cadouri speciale pentru pasionatii de motoare si nu numai, aceasta motocicleta creata in intregime din lemn lacuit este solutia perfecta. Atentia la detalii face din acesta motocicleta un extraordinar obiect decorativ si ... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
ATV Din Metal este un cadou deosebit pentru orice pasionat de masini, motociclete si nu numai. Acest ATV este realizata manual si are multe elemente de detaliu care il fac si mai realist. ATV-ul este realizata integral din metal iar cele 4 ... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Masinuta De Epoca Din Metal este un cadou ideal pentru cei pasionati de masini, indiferent ca este vorba de un barbat sau de o femeie. Aceasta masina de epoca este realizata manual si are o multime de detalii (volan, scaune, faruri etc) car... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Cu piulite si alte mici componente din metal, aceasta girafa a crescut si este pregatita sa mearga la un stapan ce o va aprecia cum se cuvine. Statueta confectionata din metal si finisata deosebit.... Detalii »
Brand: Hinz And Kunst   Categorie: Colectia Hinz Kunst
Masinuta decapotabila din metal este un cadou excelent pentru cei pasionati de masini in general si de cei pasionati de masini decapotabile in special. Daca vrei sa ii faci un cadou deosebit unui prieten sau unei prietene care este pasionat... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Cutie pentru vin din lemn cu maner si inchizatoare din metal, iar partea frontala si capacul sunt acoperite cu o placa de metal subtire. Aceasta placa de metal de culoare aurie are iesit in relief un model elegant, astfel aceasta cutie impr... Detalii »
Categorie: Cadouri Speciale
Daca pana acuma erai obisnuit sa tragi cate o dusca dintr-o plosca de obisnuita din metal, iti prezentam ceva inedit: Ploasca Gigant. Intr-adevar aceasta ploasca gigant este cam de 3 ori mai mare ca o ploasca metalica obisnuita, pentru ca a... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati