Mos Craciun Relaxat

Mos Craciun Relaxat
20.00
Cumpara »

Descriere Produs

Mos Craciun Relaxat
Categorie: Cadouri De Craciun
Daca vrei sa ai pentru aceste sarbatori de Craciun un suport de lumanare mai deosebit iti recomandam un suport de lumanare Mos Craciun relaxat. Mai rar vei vedea un suport de lumanare in care Mos Craciun ia in brate atat un brad cat si un mic ren care este costumat in haine de Craciun. Lumanarea care se va introduce in acest suport de lumanare ceramic, va scoate raze de lumina prin locurile libere sub forma unor stelutele care sunt amplasate pe acest suport de Craciun. Dimensiuni: 11 cm x 5,5 cm x 13 cm - Tara de origine: China

Produse similare

Set de globulete Mos Craciun format din 4 (patru) bucati, pot fi un element decorativ ce nu ar trebui sa lipseasca din nici un brad de Craciun. Globuletele Mos Craciun sunt realizate din ceramica. Dimensiuni: 6.5 cm x 4 cm - Tara de origine... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Craciunul si Sarbatorile de Craciun sunt asociate in general doar cu Mos Craciun si mai putin cu craciunitele care sunt ajutoarele de nadejde ale mosului. Cu ocazia acestui Craciun, nu uita sa o imbraci (la propriu) pe iubita, sotia, mama, ... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Cand vin sarbatorile de Craciun este frumos sa ai in casa sau la birou un obiect decorativ cu specific de Craciun. Acest suport de lumanare decor Mos Craciun este un obiect decorativ pe cat de aspectos, pe atat de practic. Suportul de lumna... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Cand esti la masa de Craciun alaturi de cei dragi este placut sa ai cate o lumanare pe masa sau langa bradul de Craciun pentru a da un aspect de sarbatoare casei. Suportul Mos Craciun cu lumanre este confectionat din ceramica si este pe cat... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Punga de cadouri ornamente de Craciun este realizata din carton lucios avand ca si design moedel traditional de Craciun. Dimensiuni: 33 cm x 26 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Cand este vorba de prajituri de Craciun toate lumea este primul la farfurie. Dar nu trebuie uitat nici modul de servire al prajiturilor. Farfuria Mos Craciun este solutia ideala pentru servirea a bunatatilor de Craciun intr-un mod tradition... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Mos Craciun va sti acum unde sa va lase acele cadouri pe care le meritati, chiar in ciorapul care il infatiseaza. Acest ciorap Mos Craciun este realizat dintr-un material textil cu modele in relief care il infatiseaza pe Mos Craciun, ciorap... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Punga de cadouri ciorapei de Craciun este realizata din carton lucios ca si element decorativ avand traditionalii ciorapei de Craciun. Dimensiuni: 33 cm x 16 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun