Clopotel Suna Pentru Bere

Clopotel Suna Pentru Bere
34.00
Cumpara »

Descriere Produs

Clopotel Suna Pentru Bere
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Berea a fost mereu un moment de relaxare si o sursa de unitate a multor barbati. Acum insa tot aceeasi barbati se pot bucura de o servire regeasca la propriul domiciliu in aceeasi relaxare doar printr-un simplu clinchet de clopotel. Femeile care doresc sa le ofere barbatilor din viata lor cadouri haioase, cadouri exclusiv pentru barbati pot sa inceapa cu acest clopotel suna pentru bere. Insa trebuie sa stie ca isi asuma o sarcina extrem de dificila si anume servirea unei beri reci sau potrivite, cu pahar sau fara dupa preferinta barbatului doar la simplul clinchet de clopotel. Dimensiuni: 13,3 cm x 7,5 cm - Tara de origine: China

Produse similare

Clopotelul Love Bell este un clopotel special dedicat persoanelor indragostite. Chiar daca in momentul cand vei suna din acest clopotel love bell, persoana draga tie nu va fi langa tine, va simti ca cineva s-a gandit la ea sau la el. Un clo... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Clinc..Clinc...Clinc...este timpul pentru sex. Acesta ar trebuii sa fie mesajul transmis de sunetul cristalin al clopotelului. Pentru femei poate sa fie o arma la fel ca si pentru barbati insa pentru amandoi poate sa fie o idee pe langa alt... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Femei
Daca vrei sa iti chemi iubitul sau iubita intr-o mod elegant si original atunci suna din acest clopotel ring for love. Daca sunteti in aceeasi locatie, acasa sau la serviciu si vrei sa ii spui ceva persoanei iubite sau pur si simplu vrei sa... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Daca esti in cautarea unui breloc haios ai ajuns exact unde trebuie. Poti sa alegi unul (sau mai multe) din cele 7 brelocuri in forma de clopotel colorate in diferite culori si avand fiecare din ele cate un mesaj amuzant in limba engleza. A... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Daca esti in cautarea unui cadou haios, colorat si care sa produca amuzament in momentul in care este apasat, va recomandam un clopotel ring for a fuck. Clopotelul de masa negru va fi pe placul persoanelor de gen masculin in mod deosebit, i... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Ca recunostem sau nu, cu totii avem nevoie de bani. Cea mai simpla si amuzanta metoda de a spune acest lucru este sa suni dintr-un clopotel I want money. Cand vei scutura acest clopotel auriu vei produse zambete celor din jurul tau indifere... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
In momentul cand ai chef de sex si vrei sa ii dai de inteles acest lucru intr-un mod cat mai amuzant dar hotarat in acelasi timp partenerului tau nu ai altceva de facut decat sa apesi pe un clopotel de masa ring for sex. Datorita sunetului ... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Daca ai chef de iubire si vrei sa te faci ascultat intr-un mod haios si original atunci trebuie sa dai alarma apasand pe un clopotel de masa sexual alarm. Dupa ce vei apasa de mai multe ori pe acest clopotel de masa roz, respectivul sau res... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi