Plastilina Magnetica Inteligenta - Thinking Putty

Plastilina Magnetica Inteligenta - Thinking Putty
95.00
Cumpara »

Descriere Produs

Plastilina Magnetica Inteligenta - Thinking Putty
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Femei

Produse similare

Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Copii
Frigiderul, cuptorul cu microunde sau orice alta suprafata metalica poate sa fie locul ideal pentru acesta rama foto magnetica. Imaginea familiei sau a persoanei iubite poate sa isi gaseasca locul aici. Este nevoie doar sa incarcati imagine... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Thoreau spunea ca aurul e un material valoros insa ca adevarata valoare sta in inteligenta – un gram de intelepciune e mai greu decat un gram de aur. Acesti butoni lingou de aur amintesc faptul ca a... Detalii »
Categorie: Lichidare De Stoc
Se intampla de multe ori sa visam cu ochii larg deschisi la vacante in jurul lumii si, astfel, incepem sa facem o schita imaginara a itinerariului nostru. Noi iti spunem ceva: lumea e mai mica decat a... Detalii »
Categorie: Cadouri Zodia Berbec
Colorati si haiosi, acesti magneti glubglub sunt de mare ajutor atunci cand vrei sa prinzi pe o suprafata magnetica diverse notite, liste sau desene. Setul contine 3 buc. de marimi si culori diferite, sunt din plastic si au contur metalic.... Detalii »
Brand: Design Ideas   Categorie: Colectia Design Ideas
Cuvinte „dulci" scrise pe inimioare colorate fac ca orice zi sa inceapa cu un zambet. Pune „acesti magneti sweettalk pe frigider sau pe orice suprafata magnetica, ca decor sau pentru a prinde diverse notite sau liste si zambeste in fiec... Detalii »
Brand: Design Ideas   Categorie: Colectia Design Ideas
Coif, cadou si tort, acestea sunt ingredientele principale ale zilei de nastere, iar acest set cu trei magneti birthday iti pot aminti de petrecerile cele mai reusite. Pune-i pe frigider sau pe orice suprafata magnetica, pur si simplu pentr... Detalii »
Brand: Design Ideas   Categorie: Colectia Design Ideas
Acest Elefant Feng Shui este un simbol puternic de intelepiciune, putere si curaj, potrivit pentru a fi amplasat in biroul dumneavoastra, dormitor sau camera de zi. Ce simbolizeaza elefantul in Feng Shui Influenta elefantilor asupra omeniri... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative