Ceas Police Grey

Ceas Police Grey
759.00
Cumpara »

Descriere Produs

Ceas Police Grey
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Barbati

Produse similare

Setul contine o pereche de cercei din argint 925 Simple Grey si un pandantiv Simple Grey. Atat cerceii cat si pandantivul au in compozitie cate un cristal Swarovski care este slefuit int-o nuanta de gri. Sistemul de prindere al acestei pere... Detalii »
Categorie: Seturi De Bijuterii
Setul contine o pereche de cercei din argint 925 Trio Grey si un pandantiv Trio Grey. Atat cerceii cat si pandantivul au in compozitie cate 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de gri. Sistemul de prindere al acestei perechi de... Detalii »
Categorie: Seturi De Bijuterii
Pandantivul din argint 925 Trio Grey are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de gri.Dimensiune Cristal : 9mm - diametru pandant, 3 cristale x 6mm Pandantivul se livreaza intr-o cutie cadou cu certificat de garant... Detalii »
Categorie: Pandantive
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Copii
Perechea de cercei din argint 925 Trio Grey are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de gri. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 9mm - dia... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Simple Grey are in compozitie un cristal Swarovski care este slefuit in nuante de gri. Sistemul de prindere al acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Diametrul unui cristal: 12 m... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Clasic Grey are in compozitie un cristal Swarovski care este slefuit intr-o nuanta de gri. Sistemul de prindere al acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip leverback (tortite). Dimensiune... Detalii »
Categorie: Cercei
Tricoul personalizat Police pentru barbatii care prefera mesajele directe. Un tricou haios pentru barbati trebuie sa fie exclusiv despre lucrurile barbatesti. Ne intereseaza un tricou funny unde sa apara obligatoriu berea, sexul, fotbalul, ... Detalii »
Categorie: Tricouri Pentru Barbati