Cadouri De Paste

  • Cadouri Online:
  • 8   1 - 8
Suportul ou little bunny este realizat din ceramica. Dimensiuni: 8 cm x 5.5 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri De Paste
Oul de Paste este un simbol al acestei sarbatori care nu lipseste din casa nimanui. De aceea un suport de oua este necesar pentru a pune si mai mult in valoare acest simbol. Indiferent ca il daruit alaturi de alte cadouri sau pur si simplu ... Detalii »
Categorie: Cadouri De Paste
Invitatii sau musafiri care va trec pragul in timpul sarbatorii de Paste trebuie sa fie serviti neaparat cu traditionalele oua inrosite. O metoda prin care puteti sa faceti acest lucru este cu ajutorul suportului de oua iepuras de Paste. Si... Detalii »
Categorie: Cadouri De Paste
O urare traditionala in prag de Paste este un lucru firesc, insa felul in care transmitem urarea poate sa difere. Alegand sa trasmiteti urarea prin intermediul unor cadouri personalizate nu veti da gresi. Traditionala urare Paste Fericit al... Detalii »
Categorie: Cadouri De Paste
Ornamentul gainusa de Paste realizat din plastic imbracat in material decorativ de culoare mov. Astfel de cadouri de Paste cum este si acest ornament in interirul caruia se gaseste asezat in iarba o gainusa alaturi de doua oua, poate fi dec... Detalii »
Categorie: Cadouri De Paste
Ornament de perete pentru Paste realizat din lemn, cu diverse ornamente florale si un cuib in care vom gasi trei puisori. Astfel de cadouri de Paste sunt ideale pentru o vizita la membrii familiei in pragul acestei sarbatori cat si pentru d... Detalii »
Categorie: Cadouri De Paste
Ornament pentru decorarea casei pentru sarbatoarea de Paste realizat dintr-un cosulet de lemn, umplut cu diverse ornamente florale printre care isi face loc un iepuras si un puisor. Un astfel de ornament poate sa constituie unul dintre cele... Detalii »
Categorie: Cadouri De Paste
Cosulet de Paste realizat din muschi natural uscat, cu diverse ornamente florale. Dat fiind ca face parte din categoria de cadouri de paste in acesta mai este prezent un simpatic puiut alaturi de cateva oua, simbolul sarbatorii de pasti. Di... Detalii »
Categorie: Cadouri De Paste
  • Cadouri Online:
  • 8   1 - 8