Cadouri Haioase

  • Cadouri Online:
  • 174   1 - 20
Sezlong cu schelet din lemn si material textil colorat pentru telefonul mobil care din cand in cand trebuie si el sa se odihneasca. Dimensiuni: 14cm x 9cm - Tara de provenienta: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Un buzunar plin de euro nu mai este acum un lucru atat de greu de realizat. Este nevoie doar de un pachet de servetele de buzunar euro si cel putin fictiv unele griji pot sa fie rezolvate. O raceala nedorita poate sa treaca mai usor prin in... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Temperatura dintr-o incapere este extrem de importanta. De aceea un termometru este util oricand, iar cand acest termoetru este si haios si practic prin suprafata magnetica care ii permite aplicare pe orice suprafata metalica avantajele nu ... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Acest post it magnetic este perfect pentru a transmite mesaje sau de ce nu scurte declaratii de dragoste persoanei iubite. Suportul post it este realizat din material cauciucat, pe partea din spate dispunand de un magnet care permite atasar... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Pufos, rosu, patrat, cu mesaje romantice, pe scurt, zarul pufos. Dimensiune: 6,5 cm x 6,5 cm - Tara de provenienta: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Decor pentru mobil sub forma unei feli de pizza din cauciuc moale. Dispune de un sistem de prindere, astfel il puteti atasa mobilului dumneavoastra sau de ce nu el poate fi de asemenea un breloc hazliu, si cu siguranta va v-a tine de foame.... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Decor pentru telefonul mobil foarte simpatic poate fi o idee de cadouri haioase si un accesori haios pentru telefonul dumneavoastra. Aceasta inghetata nu este comestibila ea fiind din cauciuc asa ca pofticiosi sa isi puna pofta-n cui. Dimen... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
O sa speriati profesorii sau colegii de serviciu in momentul in care va vad acest pix seringa. In interior acest pix seringa are un lichid de culoare rosie care semana perfect cu sangele iar in momentul in care scrieti acest lichid se misca... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Indecisi in privinta pozitiei? Zarul fericirii va lua decizia in momentele de cumpana. Fiecare latura a zarului dispune de o pozitie diferita insa exista si o latura care amana totul pe ziua urmatoare (aceasta latura nu dorim sa iasa nimanu... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Dimensiuni: 9cm x 3.5cm - Tara de origine: China - Material: Polirezin... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Suport de notite din lemn in forma de steluta ce dispune de un arc metalic ce permite arcuirea iar in partea superioara are un dispozitiv de prindere a foitei. Este un element de decor haios si poate fi la randul lui un cadou simpatic si pl... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Suport pentru notite din lemn sub forma de inimioara ce dispunde de un arc metalic si de un sistem de prindere a hartiei cu notite. Este un cadou simpatic si haios insa cat se poate de util pentru a va aminti de notitele importante. Dimensi... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Suport de notite sub forma unui fluturas din lemn ce dispune de un arc din metal si un dispozitiv de prindere a notitelor. Poate sa fi daruit sub forma unui cadou haios colegelor de birou sau de ce nu prietenelor. Dimensiuni: 11 cm x 6.1 cm... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Suport pentru notite din lemn cu arc din metal care infatiseaza o floricica extrem de haioasa si viu colorata . Poate sa fie un cadou de birou foarte util si simpatic. Dimensiuni: 11 cm x 6.1 cm - Tara de provenienta: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Suport pentru notite din lemn cu arc din metal infatisand o albinuta extrem de haioasa . Poate sa fie un cadou de birou foarte util si simpatic. Dimensiuni: 11 cm x 6.1 cm - Tara de provenienta: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Suport de notite din lemn cu arc din metal sub forma unei flori de culoare portocalie, foarte simpatic. Poate sa fie un obiect de decor pentru birou si in acelasi timp folositor pentru a va aminti diverse notite importante consemnate. Dimen... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Prima intrebare este va mai fi nevoie sa cumperati vreodata un creion? Raspunsul...NU. Un creion urias va fi cu siguranta suficient pentru o lunga perioada de timp. Datorita dimensiunilor, creionul poate sa faca obiectul unor cadouri deoseb... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Racirea bauturilor oferite prietenilor, sau invitatilor care va trec pragul se poate face intr-un stil mai haios cu ajutorul formei pentru gheata fishbone. Patru forme de fosti pestisori pot sa pluteasca acum nestingheriti prin pahar, racin... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Racirea bauturilor oferite prietenilor, sau invitatilor care va trec pragul se poate face intr-un stil mai haios cu ajutorul formei pentru gheata lime. Atentie !!! A nu se consuma lichid rece in momentul in care organismul este incalzit dup... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Ati avut o zi mai solicitanta si aveti nevoie de un masaj relaxant la cap? Bokoma va ajuta sa va relaxati cu ajutorul bratelor flexibile dispuse intr-o forma apropiata de cea a capului, in varful bratelor fiind mici extensii de plastic care... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
  • Cadouri Online:
  • 174   1 - 20