Cani Haioase

  • Cadouri Online:
  • 39   1 - 20
Cana alba ca zapada este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aveti posibilitatea sa modificati sau sa adaugati un text suplimentar pe suprafata canii cu ajutorul optiunii de mai sus Text... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Un magnet roz plin de iubire pentru persoana draga. Alaturi de un mesaj romantic sau chiar o declaratie de dragoste cana pink magnet este cadoul ideal. Cana poate sa fie folosita atat acasa cat si la locul de munca insa oriunde va fi va ave... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana indragostiti luleaeste realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aceasta cana mai poate fi personalizata suplimentar cu text cu ajutorul optiunii Textul dvs afisata mai jos. Dimensiuni: 2... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Un mod original de o oferi daca nu un buchet de flori o declaratie persoanei iubite care sa dainuiasca. Cana declaratie poate sa fie personalizata cu textul dorit, text care poate sa transmita un mesaj romantic, de dragoste sau chiar o urar... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Iubitorii de animale au acum o cana dedicata lor. Cana caine si pisica este modul inedit de a trasmite o urare haioasa persoanei dragi, prietenilor sau oricarei persoane care apreciaza animalele. Cana caine si pisicaeste realizata din ceram... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana am mandat nu este dedicata chiar pentru oricine. Este o cana doar pentru cei care inteleg mesajele cu tenta erotica. Cana am mandat este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aceasta ... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana dexter's laboratory este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aveti posibilitatea sa modificati sau sa adaugati un text suplimentar pe suprafata canii cu ajutorul optiunii de mai sus... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana Spring Toucheste realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aceasta cana mai poate fi personalizata suplimentar cu text cu ajutorul optiunii Textul dvs afisata mai jos. Dimensiuni: 21.3 cm... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana SpongeBob este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aveti posibilitatea sa modificati sau sa adaugati un text suplimentar pe suprafata canii cu ajutorul optiunii de mai sus Textul dv... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
O cana pentru barbati cu dedicatie de la femei. Cine isi cunoaste cu adevarat seful trebuie sa aiba sau sa primeasca o cana seful. Cana sefuleste realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Acea... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
La fiecare loc de munca este un coleg cicalitor pe care esti nevoit sa il ignori in anumite momente. Cana pentru ignoranti este dedicata acestor situatii si celor care nu se sfiesc sa transmita acest mesaj persoanelor dedicate. Cana pentru ... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Persoana iubita este cea care trebuie sa primeasca o asemena cana. Alaturi de o dedicatie romantica cana va fi cadoul idea. Cana love only you este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Ac... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana i.r baboon este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aveti posibilitatea sa modificati sau sa adaugati un text suplimentar pe suprafata canii cu ajutorul optiunii de mai sus Textul d... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Nu este nevoie de cuvinte pentru a descrie aceasta cana 6 cai. Doar atata, daca imaginea si citatul nu sunt suficiente cana mai poate sa fie personalizata cu un text suplimentar. Cana 6 caieste realizata din ceramica de culoare alba si este... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana Tweety & Sylvester este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aveti posibilitatea sa modificati sau sa adaugati un text suplimentar pe suprafata canii cu ajutorul optiunii de mai sus ... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana Pulp Fictioneste realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aceasta cana mai poate fi personalizata suplimentar cu text cu ajutorul optiunii Textul dvs afisata mai sus. Dimensiuni: 21.3 cm... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana loialitate este dedicata angajatilor iar mesajul este dedicat sefilor. O cana care pe langa mesajul foarte sugestiv mai poate sa fie personalizata cu o urare sau orice text potrivit momentului. Cana Loialitateeste realizata din ceramic... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana Jhonny Bravo este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aveti posibilitatea sa modificati sau sa adaugati un text suplimentar pe suprafata canii cu ajutorul optiunii de mai sus Textul... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana te ador este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aceasta cana mai poate fi personalizata suplimentar cu text cu ajutorul optiunii Textul dvs afisata mai sus. Dimensiuni: 21.3 cm x 9... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
Cana vacuta este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aveti posibilitatea sa modificati sau sa adaugati un text suplimentar pe suprafata canii cu ajutorul optiunii de mai sus Textul dvs. ... Detalii »
Categorie: Cani Haioase
  • Cadouri Online:
  • 39   1 - 20