Cani Zodiac

  • Cadouri Online:
  • 12   1 - 12
Cana Scorpion este genul de cadou pe care poti sa il oferi unei persoane care este pasionata de astrologie sau pur si simplu e interesata de zodia sa. Acesta cana scorpion nu este doar o cana simpla cu un design deosebit, are de asemenea po... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
O cana balanta pe care poti sa scrii un text ales de tine este cu siguranta ceva unic si original. Alege acesta cana balanta personalizabila daca vrei sa faci un cadou unei persoane nascuta in zodia balanta. Cana balanta este realizata din ... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
Pentru cei care sunt nascuti in zodia Berbec este destul de greu sa le gasesti un cadou. Acesta cana berbec este pe cat de placuta la vedere, pe atat de practica. In plus cana berbec se poate personaliza cu un text la alegere. Cana berbec e... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
Cana capricorn este o cana zodiac care se poate personaliza. Alege un text reprezentativ pentru o persoana care este nascuta in zodia capricorn si noi te ajutam sa il tiparesti pe acesta cana capricorn personalizata. Cana capricorneste real... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
Daca vrei sa faci un cadou original si practic unei persoane care este nascuta in zodia fecioara (23 august - 21 septembrie) iti recomandam acesta cana fecioara. Cana are de asemenea posibilitatea de a fi personalizata cu un text la alegere... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
Cana gemeni este un cadou cu dedicatie celor care sunt nascuti in zodia gemenilor. Pe langa zodia afisata pe cana, exista si posibilitatea de a personaliza cana gemeni cu un text ales de cel care o va face cadou. Cana gemenieste realizata d... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
Cei care sunt nascuti in zodia sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie) vor aprecia acesta cana sagetator personalizabila. Asa cum ii spune si numele pe acesta cana sagetator se poate adauga un text la alegere. Cana sagetator este realizata ... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
Cana varsator este un cadou excelent pentru persoanele care au data nasterii in perioada: 20 ianuarie - 18 februarie (Zodia Varsator). Mai mult decat atat, ai chiar posibilitatea de a scrie un text pe acesta cana personalizabila. Cana Varsa... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
Daca vrei sa faci un cadou unei persoane care este nascuta in perioada: 23 iulie - 22 august, adica este zodia Leu, iti recomandam acesta cana leu personalizata. In loc de felicitare poti sa ii scrii o urare sau dedicatie direct pe cana. Ca... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
O cana pesti personalizata care are pe langa un design placut si posibilitatea de a adauga un text ales de tine. Gandestete la persoana careia ii vei face cadou acesta cana pesti si personalizeaz-o cu un text ales de tine. Cana pesti este r... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
Daca esti in cautarea unui cadou pentru o persoana care s-a nascut in zodia Racului, iti recomandam acesta cana rac. Pe langa faptul ca are un design frumos si elegant, cana rac are de asemenea posibilitatea de a adauga un text la alegere. ... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
Se stie ca cei nascuti in zodia taur sunt foarte incapatanati. De asemenea este greu sa gasesti un cadou potrivit unui taur dar, cu acesta cana taur care se poate personaliza cu un text ales de tine, suntem siguri ca ai gasit cadoul potrivi... Detalii »
Categorie: Cani Zodiac
  • Cadouri Online:
  • 12   1 - 12