Cercei

  • Cadouri Online:
  • 60   1 - 20
Perechea de cercei din argint 925 Triangle Fantasy are in compozitie un cristal Swarovski care este slefuit in mai multe nuante. Sistemul de prindere al acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Diametrul unui crist... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Butterfly Denim are in compozitie un cristal Swarovski care este slefuit intr-o nuanta de albastru. Sistemul de prindere al acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub.Diametrul unui c... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Long Serenity are in compozitie un cristal Swarovski care este slefuit in nuante de verde. Sistemul de prindere al acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub.Diametrul unui cristal: 6... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Long Green are in compozitie un cristal Swarovski care este slefuit in nuante de verde. Sistemul de prindere al acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub.Diametrul unui cristal: 6 mm... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Long Verde are in compozitie un cristal Swarovski care este slefuit intr-o nuanta de verde. Sistemul de prindere al acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub.Diametrul unui cristal: ... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Cercei Fashion Indigo are in compozitie un cristal Swarovski de culoarea violet. Sistemul de prindere al acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Lungimea cristalului: 12 mmSistem ... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Aqua are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de albastru. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 9mm ... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Blue are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de albastru si violet. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cris... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Dove are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de alb. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 9mm - dia... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Earth are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de maro. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 9mm - d... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Green are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de verde. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 9mm - ... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Grey are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de gri. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 9mm - dia... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Jade are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de verde. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 9mm - d... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Liliac are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de roz, albastru si lila. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Pink are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de roz. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 9mm - dia... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Rose are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante de roz. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 9mm - dia... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Serenity are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante albastrui. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 9m... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Trio Sky are in compozitie 4 cristale Swarovski care sunt slefuite in nuante albastrui. Sistemul de prindere a acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Dimensiune Cristal : 9mm - d... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Harmony Caramel are in compozitie un cristal Swarovski care este slefuit in nuante de maro. Sistemul de prindere al acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip leverback (tortite) Diametrul ... Detalii »
Categorie: Cercei
Perechea de cercei din argint 925 Simple Grey are in compozitie un cristal Swarovski care este slefuit in nuante de gri. Sistemul de prindere al acestei perechi de cercei cu cristale Swarovski este de tip surub. Diametrul unui cristal: 12 m... Detalii »
Categorie: Cercei
  • Cadouri Online:
  • 60   1 - 20