Clopotei Haiosi

  • Cadouri Online:
  • 12   1 - 12
Clopotelul Love Bell este un clopotel special dedicat persoanelor indragostite. Chiar daca in momentul cand vei suna din acest clopotel love bell, persoana draga tie nu va fi langa tine, va simti ca cineva s-a gandit la ea sau la el. Un clo... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Ca recunostem sau nu, cu totii avem nevoie de bani. Cea mai simpla si amuzanta metoda de a spune acest lucru este sa suni dintr-un clopotel I want money. Cand vei scutura acest clopotel auriu vei produse zambete celor din jurul tau indifere... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Daca vrei sa cumperi un obiect haios, colorat si care sa produca zambete in momentul in care este scuturat, iti recomandam un clopotel ring for a fuck. Clopotelul rosu va fi pe placul domnilor in mod deosebit, datorita mesajului scris pe el... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Daca vrei sa iti chemi iubitul sau iubita intr-o mod elegant si original atunci suna din acest clopotel ring for love. Daca sunteti in aceeasi locatie, acasa sau la serviciu si vrei sa ii spui ceva persoanei iubite sau pur si simplu vrei sa... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Daca esti la servici sau acasa si in jurul tau este o galagie si harmalaie prea mare si vrei sa faci liniste fara un efort prea mare atunci scutura de cateva ori dintr-un clopotel ring for silence. Sunt multe momente cand vrei sa te concent... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Ce faci in momentul cand esti pe tron si ramai fara hartie igienica? Suni dintr-un clopotel ring for toilet paper daca vrei sa iti rezolvi repede problema. Este cel mai haios si practic mod de a te auzi cineva si ati da o mana de ajutor in ... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Sunt multe momente cand esti la locul de munca si simti ca dai totul din tine dar nu esti apreciat suficient de mult si nici nu esti rasplatit pe masura efortului tau. In acele momente pur si simplu ai nevoie de evadezi un pic, iar cel mai ... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Cum scapi cel mai repede dintr-un moment de maxima tensiune din care nu vezi nici o scapare? Apesi repede pe un clopotel de masa panic buton. Este cel mai rapid si amuzant lucru pe care poti sa il faci in momentul cand esti panicat si nu ai... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Daca esti in cautarea unui cadou haios, colorat si care sa produca amuzament in momentul in care este apasat, va recomandam un clopotel ring for a fuck. Clopotelul de masa negru va fi pe placul persoanelor de gen masculin in mod deosebit, i... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Cand vrei sa primesti un pupic de la o persoana care iti este draga dar iti este rusine sa ii ceri un pupic in mod direct, ai nevoie de un clopotel de masa ring for a kiss. Cand vei apasa pe acest clopotel roz de masa, atat sunetul cat si a... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
In momentul cand ai chef de sex si vrei sa ii dai de inteles acest lucru intr-un mod cat mai amuzant dar hotarat in acelasi timp partenerului tau nu ai altceva de facut decat sa apesi pe un clopotel de masa ring for sex. Datorita sunetului ... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
Daca ai chef de iubire si vrei sa te faci ascultat intr-un mod haios si original atunci trebuie sa dai alarma apasand pe un clopotel de masa sexual alarm. Dupa ce vei apasa de mai multe ori pe acest clopotel de masa roz, respectivul sau res... Detalii »
Categorie: Clopotei Haiosi
  • Cadouri Online:
  • 12   1 - 12