Cravate Haioase

  • Cadouri Online:
  • 11   1 - 11
Cravata Pink Panther este o cravata haioasa si roz. Daca te-ai saturat sa porti o cravata clasica si vrei o cravata mai lejera cand vrei sa iesi la o petrecere cu colegii de servici sau cu prietenii alege acesta varianta de cravata. Pe lang... Detalii »
Categorie: Cravate Haioase
Sunt multe situatii cand pur si simplu nu sti ce culoare sa alegi pentru cravata pe care o vei purta la o iesire in oras, o petrecere sau o aniversare. Cravata curcubeu este o alegere originala, haioasa si nu in ultimul rand ...foarte color... Detalii »
Categorie: Cravate Haioase
Cravata Smiley Face este genul de cravata care aduce un zambet pe fata tuturor. Cand mergi la o petrecere si vrei sa ai un element vestimentar mai deosebit si mai haios pe tine... cravata smiley face este ceea ce ai nevoie. Pe langa faptul ... Detalii »
Categorie: Cravate Haioase
Cand te gandesti ca ai vrea sa ai in colectia ta de cravate macar una care sa fie haioasa si nu sti ce model sa alegi, iti propunem: cravata dolar. Asa cum ii spune si numele, cravata dolar este plina cu imagini de dolari. Diferite bancnote... Detalii »
Categorie: Cravate Haioase
Daca esti un pasionat de poker atunci trebuie sa ai si o cravata poker. Acesta cravata neagra este plina cu cele 4 simboluri traditionale a indragitului joc de carti poker. Cand vei juca cu prietenii daca viitoare o partida de poker ...nu u... Detalii »
Categorie: Cravate Haioase
Cravata love este pentru cei care iubesc si sunt iubiti. Cand vrei sa faci o declaratie de dragoste prietenei tale dar nu esti asa de priceput la cuvinte, acesta cravata love te poate salva. Dragostea este frumoasa la orice varsta, mai ales... Detalii »
Categorie: Cravate Haioase
Daca esti un adevarat microbist sau pur si simplu este pasioant de sport in general, vei indragi acesta cravata fotbal. Cand urmeaza sa iesi cu prietenii tai si vrei sa aduci un pic de personalitate vestimentatiei tale, cravata haioasa fotb... Detalii »
Categorie: Cravate Haioase
Toata lumea vorbeste de euro. Toti vrem sa avem cate mai multe bacnote de euro in buzunare dar din pacate nu reusim sa avem tot timpul numarul de bancnote dorit. Cravata euro este pe cat de haioasa pe atat de originala si colorata. Dimensiu... Detalii »
Categorie: Cravate Haioase
Sunt multi cei care iubesc statele unite ale americii. Pentru ei dar si pentru cei care vor sa aibe o cravata originala si eleganta va prezentam cravata usa. Steagul american este cunoscut in toata lumea iar culorile care se regasesc in ace... Detalii »
Categorie: Cravate Haioase
Cravata pink heart este pe cat de eleganta pe atat de dragostoasa. Inimioarele mici si roz care se regasesc pe acesta cravata pink heart o fac deosebita si eleganta in acelasi timp. Incearca sa fi un pic mai deosebit la urmatoare intalnire ... Detalii »
Categorie: Cravate Haioase
Marea Britanie este o tara de referinta atat in Europa cat si in intreaga lume. Steagul din Regatul Unit este de asemenea un simbol al acestei tari care se regaseste si pe acesta cravata british. Cravata are o prezenta eleganta, colorata si... Detalii »
Categorie: Cravate Haioase
  • Cadouri Online:
  • 11   1 - 11