Felicitari

  • Cadouri Online:
  • 32   1 - 20
Felicitarea cadouri haioase este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei cadouri iesite in relief. Felicitarea vine insotita de un plic de culoare roz. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungari... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doua cadouri este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua cadouri viu colorate presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare roz. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea trei anisori este realizata din hartie cartonata iar ca si element decorativ prezinta un tortulet cu trei lumanari iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic albastru. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tort un anisor este realizata din hartie cartonata iar ca si element decorativ prezinta un tortulet foarte simpatic. Elementele decorative sunt iesite in relief si pe deasupra mai sunt presarate cu sclipici. Felicitarea vine ins... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tort haios este realizata din hartie cartonata iar ca si element decorativ prezinta un tortule extrem de haios iesit in relief si care pe alocuri este presarat cu scipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare verde... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea steluta si inimioara este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta o inimioara si o steluta iesite in relief. In plus mai este presarata pe alocuri si cu scipici. Felicitarea vine insotita si de un p... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doua lumanari este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua lumanari. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare mov. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungaria... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea trei lumanari este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei lumanari viu colorate iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic rosu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: U... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea trei cadouri este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta cadouri, baloane si inimioare iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare albastra. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - T... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tortulet cinci anisori este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un tortulet in farful caruia stau la loc de cinste cinci lumanari. Toate aceste elemente sunt iesite in relief. Felicitarea vine i... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea flori aurii este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua flori si o fundita toate iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare galben pal. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea ghiveci cu flori este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un ghiveci plin cu flori iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare galben pal. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea vaza cu flori este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un aranjament floral iesit in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare galben pal. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea balonase este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei balonase presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare verde. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Un... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea ce iti doresc este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei inimioare. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungaria... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doar pentru tine este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara d... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea dorinta mea este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare si mesajul my best wish with you forever. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doua inimi este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua inimioare si textul Happy Day. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de o... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea happy este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un ursulet foarte simpatic incarcat cu un cadou mare. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare portocalie. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea happy birthday este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta mult prea cunoscutul mesaj Happy Birthday. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare albastru. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara... Detalii »
Categorie: Felicitari
  • Cadouri Online:
  • 32   1 - 20