Lenjerii De Pat

  • Cadouri Online:
  • 11   1 - 11
Cearsaful husa negru este ideal pentru o atmosfera minimalista ce te va ajuta sa redecorezi dormitorul si sa ii oferi o nota aparte! Caracteristici: culoare: negru compozitie: 100% bumbac husa pentru saltelele standard 180 x 200 cm se spala... Detalii »
Categorie: Lenjerii De Pat
Cearsaful husa negru este ideal pentru o atmosfera minimalista ce te va ajuta sa redecorezi dormitorul si sa ii oferi o nota aparte! Caracteristici: culoare: negru compozitie: 100% bumbac husa pentru saltelele standard 160 x 200 cm se spala... Detalii »
Categorie: Lenjerii De Pat
Cearsaful husa gri il vei putea asorta cu usurinta la lenjeriile tale in nuante reci! Caracteristici: culoare: gri compozitie: 100% bumbac husa pentru saltelele standard 180 x 200 cm se spala la masina de spalat la 60°... Detalii »
Categorie: Lenjerii De Pat
Cearsaful husa bordeaux te va ajuta sa ai un somn linistit! Caracteristici: culoare: bordeaux compozitie: 100% bumbac husa pentru saltelele standard 160 x 200 cm se spala la masina de spalat la 60°... Detalii »
Categorie: Lenjerii De Pat
Cearsaful husa bleumarin va aduce dormitorului tau un aer modern! Caracteristici: culoare: bleumarin compozitie: 100% bumbac husa pentru saltelele standard 160 x 200 cm se spala la masina de spalat la 60°... Detalii »
Categorie: Lenjerii De Pat
Cearsaful husa bleu iti va inveseli camera. Caracteristici: culoare: bleu compozitie: 100% bumbac husa pentru saltelele standard 180 x 200 cm se spala la masina de spalat la 60°... Detalii »
Categorie: Lenjerii De Pat
Cearsaful husa bej este alegerea potrivita pentru un somn odihnitor! Caracteristici: culoare: bej compozitie: 100% bumbac husa pentru saltelele standard 160 x 200 cm se spala la masina de spalat la 60°... Detalii »
Categorie: Lenjerii De Pat
Cearsaful husa bej este alegerea potrivita pentru un somn odihnitor! Caracteristici: culoare: bej compozitie: 100% bumbac husa pentru saltelele standard 180 x 200 cm se spala la masina de spalat la 60°... Detalii »
Categorie: Lenjerii De Pat
Fie ca esti o fire vesela si adori elementele etno, fie ca iti plac formele geometrice, Lenjeria de pat Etno este o piesa inedita ce va aduce un plus de originalitate dormitorului tau! Setul este pentru o persoana si contine: o husa de pilo... Detalii »
Categorie: Lenjerii De Pat
Iti place stilul minimalist, dar vrei sa adaugi un plus de culoare dormitorului tau? Lenjeria de pat cu dungi rosii este alegerea ideala prin jocul de culori imbinat cu simetria dungilor, ce vor aduce o nota de prospetime si eleganta incape... Detalii »
Categorie: Lenjerii De Pat
Stilul ecosez se va integra perfect in decorul dormitorului tau prin veselia culorilor si a formelor geometrice ce se completeaza reciproc. Lenjeria de pat ecosez va aduce un plus de eleganta camerei tale. Setul este pentru doua persoane si... Detalii »
Categorie: Lenjerii De Pat
  • Cadouri Online:
  • 11   1 - 11