Pentru Bucatarie

  • Cadouri Online:
  • 4   1 - 4
Transforma-te intr-un expert/experta in salate cu ajutorul storcatorului de salate cu spray. Un accesoriu extrem de practic pentru a asezonarea uniforma a salatelor cu sucul citricelor. Este foarte simplu de utilizat cu orice tip de citric ... Detalii »
Categorie: Pentru Bucatarie
Cine nu prefera un cartof copt, cald si care sa nu necesite un timp de preparare foarte lung? Cu acesta punga de copt cartofi pentru microunde veti avea cartofii mult doriti in aproximativ 4 minute! Este nevoie doar sa introduceti cartofii ... Detalii »
Categorie: Pentru Bucatarie
O salata eleganta, ciorba sau orice mancare poate sa fie acum mult mai aspectuoasa cu ajutorul feliatorului si spiralatorului pentru legume. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti tipul de tocare dorit, feliare sau spiralare, sa introduce... Detalii »
Categorie: Pentru Bucatarie
Oferiti bucatariei o nota de eleganta si stil cu capacul de condimente. Un mod inedit de a pastra condimentele si de a le avea la indemana in permanenta dar cel mai important, intr-un stil aparte. Copacul de condimente este suport care se a... Detalii »
Categorie: Pentru Bucatarie
  • Cadouri Online:
  • 4   1 - 4