Puzzle Uri 3d

  • Cadouri Online:
  • 17   1 - 17
Puzzle-ul mecanic 3D Motor este un alt model de puzzle ingenios si dinamic de la Ugers. Modelul reprezinta un motor pneumatic, este realizat in totalitate din lemn, mai exact dintr-un placaj ecologic de inalta calitate si are un tahometru d... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Modelul acesta de puzzle mecanic 3D dinamometru este printre cele mai simple puzzle-uri 3D de la Ugears de asamblat avand doar 48 de bucati. Acest suvenir este confectionat din placaj de lemn ecologic de inalta calitate si are si o ruleta c... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Asa cum orice tractor trebuie sa aiba si o remorca, asa si pentru puzzle-ul mecanic 3D tractor avem acest puzzle 3D remorca. Remorca are o maneta speciala cu care se poate deschide si inchide bordul remorcii. Remorca 3D are in componenta to... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D Cutiuta cu Cifru reprezinta un alt fel de cifru pentru obiecte de mici dimensiuni (chei, stick-uri de memorie, bijuteri etc), pe care doresti sa le ascunzi de cei cu care locuiesti sau de colegii de la locul de munca. A... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Cu ajutorul acestui puzzle mecanic 3D cutie vei reusi sa aduci un strop de magie in casa sau biroul tau. Surprinde-ti prietenii sau colegii cu un cadou care pe langa faptul ca il poti confectiona de unul singur, il vei putea folosi ca si o ... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Asamblarea acestui puzzle mecanic 3D tractor va fi extrem de interesanta si palpitanta. Dupa ce va fi gata asamblat, tractorul va putea fi folosit in 3 regimuri de viteza: regimul de parcare (el porneste), regimul de condus si regimul sport... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Daca vrei sa ai la tine acasa un teatru in miniatura... pe care sa il confectionezi chiar cu manutele tale, iti recomandam acest puzzle mecanic 3D teatru realizat de companie Ugears. Puzzleul 3D este confectionat din placaj de lemn de inalt... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D sine cu bariera este un nou puzzle realizat de catre Ugears. Acest puzzle Sine si Bariera alaturi de puzzle-ul Peron si puzzle-ul Locomotiva completeaza perfect imaginea unei locomotive care ajunge intr-o gara. Puzzle-u... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D Floare este un cadou excelent pentru persoana iubita. Daca se roteste inelul de la baza florii, petalele se deschid si daca vei continua sa rasucesti acest inel, floarea se va inchide. In interiorul acestui frumos obiec... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D combina realizat de cei de la Ugears este un model pe cat de frumos pe atat de complex si dinamic. Acest puzzle care este realizat si functioneaza ca un prototip real, se asambleaza fara lipici, cuie, ciocan sau alte ob... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Unul dintre cele mai inedite si mai practice modele de puzzle-uri 3D a celor de la Ugears este acest puzzle mecanic 3D cronometru 20 min. Cronometrul se poate seta de la 1 la 20 minute si cand se ajunge la timpul setat se va auzi o sonerie.... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D tramvai este unul dintre cele mai interesante puzzle-uri realizate de catre cei de la Ugears. Tramvaiul este unul dintre cele mai vechi tipuri de transport in comun iar tramvaiul electric a aparut la sfarsitul secolului... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D Accesorii pentru Camion are in pachet cele mai interesante accesorii pentru modelul de puzzle 3D camion realizat tot de cei de la Ugears. Cele 3 obiecte regasite in acest pachet, se vor putea monta (dupa ce vor fi asamb... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D seif este un puzzle pe cat de frumos, pe atat de practic. Prin intermediul acestui puzzle 3D seif mecanic de la Ugears, ai posibilitatea sa iti construiesti singur(a) propriul seif care sa aiba propria combinatie pentru... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D peron este o statie de tren realizata de catre echipa Ugears. Acest puzzle este intruchiparea perfecta a unei statii de tren autentice si are toate detaliile acesteia: bancuta, scari, gard, piloni de sustinere si multe ... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D locomotiva este cel mai complex puzzle realizat de catre echipa Ugears. Puzzle-ul are nu mai putin de 443 de bucati separate care trebuie asamblate dupa instructiunile precise pe care le vei gasi in paginile instructiun... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D Camion reprezinta urmatoarea generatie de modele de puzzle-uri mecanice de la Ugears. Acest model de puzzle se realizeaza, se schimba, se conduce si accelereaza exact ca un camion adevarat. Acest model de puzzle mecanic... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
  • Cadouri Online:
  • 17   1 - 17