Tricouri Alcoolici

  • Cadouri Online:
  • 9   1 - 9
Tricoul haios Drunk Dynasty a fost conceput indeosebi pentru aceia care nu se sfiesc sa-si arate latura umoristica. Azi, dupa invazia vestului ii mai spunem si tricou funny, dar inseamna acelasi lucru. Inseamna ca doresti sa iesi pe strada ... Detalii »
Categorie: Tricouri Alcoolici
Tricoul personalizat Russian Solution este un tricou haios care a fost conceput special pentru barbati. Multi barbati sunt catalogati ca fiind betivi doar ca unii recunosc iar altii nu. Alcoolul face parte din viata noastra direct sau indir... Detalii »
Categorie: Tricouri Alcoolici
Tricoul personalizat Better Life este un tricou haios care a fost conceput special pentru barbati. Multi barbati sunt catalogati ca fiind betivi doar ca unii recunosc iar altii nu. Alcoolul face parte din viata noastra direct sau indirect i... Detalii »
Categorie: Tricouri Alcoolici
Tricoul personalizat I Only Drink Everyday este un tricou haios care a fost conceput special pentru barbati. Multi barbati sunt catalogati ca fiind betivi doar ca unii recunosc iar altii nu. Alcoolul face parte din viata noastra direct sau ... Detalii »
Categorie: Tricouri Alcoolici
Haide ca se poate, putin mai la dreapta, inca putin...Da, exista oameni care alica principiul acestui tricou in serile de weekend si nu numai. Tricoul are you drunk este echipamentul de nelipsit in serile in care de obicei nu se mai tine mi... Detalii »
Categorie: Tricouri Alcoolici
Daca vrei un echipament nou pentru urmatoarea data cand mergi la o petrecere sau la o iesire in oras cu prietenii iti recomandam acest tricou personalizat: Acesta este tricoul meu de betie. Pe langa mesajul haios, tricoul se poate personali... Detalii »
Categorie: Tricouri Alcoolici
Tricoul Just Drink It este un tricou haios care va strarni zambete oriunde il vei purta. Poti sa porti acest tricou in orice situatie: o zi onomastica, la un chef, intr-un concediu sau o iesire in oras cu cei mai buni prieteni. Daca si tu c... Detalii »
Categorie: Tricouri Alcoolici
Tricoul personalizat Drink Poison este un tricou haios care a fost conceput special pentru barbati. Multi barbati sunt catalogati ca fiind betivi doar ca unii recunosc iar altii nu. Alcoolul face parte din viata noastra direct sau indirect ... Detalii »
Categorie: Tricouri Alcoolici
Tricoul personalizat Drinking Problems este un tricou haios care a fost conceput special pentru barbati. Multi barbati sunt catalogati ca fiind betivi doar ca unii recunosc iar altii nu. Alcoolul face parte din viata noastra direct sau indi... Detalii »
Categorie: Tricouri Alcoolici
  • Cadouri Online:
  • 9   1 - 9