Tricouri

  • Cadouri Online:
  • 16   1 - 16
Tricou pentru barbatii mai putin norocosi. The END este cadoul ideal pentru barbatii (proaspat) casatoriti cat si pentru cei care sunt pe cale sa faca acest pas. Astfel, mai tarziu nu vor avea nicio scuza.:) Tricou Fruit of the Loom, 100% b... Detalii »
Categorie: Tricouri
I love sex Tricou Fruit of the Loom, 100% bumbac, disponibil in marimile S, M, L, XL, XXL, culoarea negru. Click aici pentru marimile in centimetri Tricou I love sex este un cadou pentru cei cu varsta de peste 18 ani.... Detalii »
Categorie: Tricouri
Fac orice... ca sa nu fac nimic. Tricou Fruit of the Loom, 100% bumbac, disponibil in marimile S, M, L, XL, XXL culoarea negru. Click aici pentru marimile in centimetri... Detalii »
Categorie: Tricouri
50% single Tricou Fruit of the Loom, 100% bumbac, disponibil in marimile S, M, L, XL, XXL, culoarea negru. Tricoul 50% single este din material textil. Click aici pentru marimile in centimetri... Detalii »
Categorie: Tricouri
Un tricou pentru studenti dar si pentru cei care au absolvit de ceva vreme dar au fost integralisti la somn, sex si alcool. Tricou Fruit of the Loom, 100% bumbac, disponibil in marimile S, culoarea negru. Click aici pentru marimile in centi... Detalii »
Categorie: Tricouri
Nu subestima puterea oamenilor prosti in grupuri mari Un curajos l-ar purta cu ocazia unei sedinte. A unei reuniuni de familie sau a unui miting FNI. Tu cand l-ai purta? Tricou Fruit of the Loom, 100% bumbac, disponibil in marimile S, M, L,... Detalii »
Categorie: Tricouri
Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa. Ca noi toti de altfel. Sau macar ca cei care au ajuns sa o constientizeze. Tricou Fruit of the Loom, 100% bumbac, disponibil in marimile S, M, L, XL si XXL, culoarea negru. Click aici pe... Detalii »
Categorie: Tricouri
Datorita caracterului secret al jobului meu, nu prea stiu ce fac. Daca ai taria s-o recunosti si nervii necesari pentru a purta acest tricou la birou, inseamna ca acest tricou iti este destinat! Tricou Fruit of the Loom, 100% bumbac, dispon... Detalii »
Categorie: Tricouri
Chestia haioasa la acest tricou este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit. Have fun!:) Tricou Fruit of the Loom, 100% bumbac, disponibil in marimile M, L, XL si XXL, cul... Detalii »
Categorie: Tricouri
Adu-mi aminte cat noroc am ca lucrez aici (uit mereu). Un tricou recomandat angajatilor usor rebeli ce au sefi cu un dezvoltat simt al umorului. Simtul umorului la persoanele superioare ierarhic este conditia de baza pentru a purta acest tr... Detalii »
Categorie: Tricouri
In pofida spuselor celor din jurul tau, nu imbatranesti. Capeti farmec, inteligenta, carisma, acumulezi experienta de viata. Pe scurt, iti creste valoarea. Tricou Fruit of the Loom, 100% bumbac, disponibil in marimile S, M, L, XL, XXL, culo... Detalii »
Categorie: Tricouri
Daca am ajuns din punct de vedere al evolutiei, aproximativ acolo de unde am plecat, sigur ceva a mers prost. Zeci de mii de ani de evolutie umana risipiti din cauza unei masini. Tricou Fruit of the Loom, 100% bumbac, disponibil in marimile... Detalii »
Categorie: Tricouri
Orice tip de bere. La cutie, pet, sticla, halba sau butoi. Sa fie rece! Un tricou recomandat barbatilor cu mult curaj si cu cel putin 5 ani de casatorie. Tricou Fruit of the Loom, 100% bumbac, disponibil in marimile S, M, L, XL si XXL, culo... Detalii »
Categorie: Tricouri
Un tricou numai pentru barbati insurati. Pentru ca numai acestia pot cunoaste adevarata fericire:). Este un cadou inspirat pentru aniversarile de genul x ani de la casatorie. Acest tricou inscriptionat poate fi purtat chiar de cumparator, c... Detalii »
Categorie: Tricouri
HO, ca vine Mos Craciun si anul acesta! Doar daca ai fost cuminte:) Trebuie doar sa ai rabdare si Mos Craciun va trece pe la fiecare. Acest tricou este editie limitata cu design unicat realizat de FunGift.ro cu ocazia sarbatorilor. Tricou F... Detalii »
Categorie: Tricouri
Iar caram?! Renul lui Mos Craciun cara an de an o multime de cadouri, dar se pare ca anul acesta a obosit putin. Chiar daca are ochii rosii, inca rezista si va oferi cadouri tuturor. Acest tricou este editie limitata cu design unicat realiz... Detalii »
Categorie: Tricouri
  • Cadouri Online:
  • 16   1 - 16