Breloc

  • Cadouri Online:
  • 26   1 - 20
Un astfel de breloc pe cat de mic, poate fi foarte usor personalizat cu o imagine, un logo sau chiar un text preferat. Ulterior astfel de brelocuri se pot transforma in cadouri personalizate extrem de simpatice. Brelocul este realizat din p... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Un breloc pentru chei perfect pentru persoana iubita. Omuletul din ata va reusi sa ii fure cu siguranta inima persoanei iubite si sa ii transmita acesteia sentimentele de dragoste. Omuletul este realizat dupa cum ii spune si numele din ata ... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Femei
Un cadou relativ mic dar care poate fi incarcat de o multime de sentimente. Cu o simpla imagine si de ce nu chiar si cu un mesaj romantic veti reusi sa transformati astfel de brelocuri in forma de inima in cadouri personalizate extrem de si... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Breloc sub forma unei gogoase haioase din material moale care pe langa forma apetisanta are si parfumul specific unei gogoase cu ciocolata. Mai dispune de un lantisor si un dipozitiv metalic de prindere a cheilor si pentru a fi mereu aranja... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Breloc in forma de minge de baschet realizat dintr-un material moale, care are un lantisor si un sistem de prindere metalic pentru chei. Dimensuni: 4.7 cm x 4.7 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Breloc in forma de minge de tenis realizat dintr-un material moale, care are un lantisor si un sistem de prindere metalic pentru chei. Dimensuni: 4.7 cm x 4.7 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Breloc in forma de minge de fotbal realizat dintr-un material plastic tare, care are un lantisor si un sistem de prindere metalic pentru chei. Dimensuni: 4.7 cm x 4.7 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Breloc din plastic plin ( dur) care dispune de un lantisor si un dispozitiv de prindere metalic. Acesta poate fi atasat cu usurinta cheilor dumneavoastra sau celui ce va primi acest cadou simpatic. Dimensuni: 2.9 cm x 2.9 cm - Tara de origi... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Decor pentru mobil sub forma unei feli de pizza din cauciuc moale. Dispune de un sistem de prindere, astfel il puteti atasa mobilului dumneavoastra sau de ce nu el poate fi de asemenea un breloc hazliu, si cu siguranta va v-a tine de foame.... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Un breloc mai neobisnuit, un cadou personalizat mai inedit. Brelocul din plus este asemeni altor cadouri personalizate un obiect unic cu o mica amprenta care face toata diferenta. La chei, la oglinda masinii sau in orice alt loc, brelocul d... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Brelocul cu desfacator poate sa ia forma unor mici cadouri personalizate dedicate in principal iubitorilor de bere. Acestia pot sa aiba acum aproape atat un desfacator de bere cat si persoanele dragi. Brelocul este realizat din plastic inte... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Pufos, rosu si cu mesaj de dragoste, brelocul pufos va aduce ceva special setului de chei pe care il purtati zilnic. Brelocul este realizat din plus si este imbracat intr-un material extrem de pufos Dimensiuni: 7.5 cm x 7 cm - Tara de origi... Detalii »
Categorie: Cadouri Valentines Day
Cana fluorescenta personalizata Pentru cei carora locul de munca le rapeste o foarte buna parte din timp si se gasesc de multe ori la birou chiar si dupa lasarea intunericului cana personalizata fluorescenta le va fi o companie placuta. Exp... Detalii »
Categorie: Pachete Promotionale
Breloc hamburger este un breloc pe cat de haios, pe atata de apetisant. Daca nu esti atent poate un prieten sau un coleg care va vedea acest hamburger pe masa si ...va incerca sa muste din el o gura. Dimensiuni: 4cm x 5.5cm - Tara de origin... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Daca vrei sa ai un breloc cu personalitate si sa ii pui un pic in incurcatura pe prietenii sau colegii tai, acest breloc biscuite te va ajuta.Brelocul arata ca un biscuite, este moale la atingere si este foarte haios. Dimensiuni: 7cm x 6cm ... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
O echipa de fotbal preferata inseamna obiecte in orice forma si fel care sa aiba emblema, jucatori sau alte detalii care fac referire la echipa respectiva. In acest caz aveti la dispozitie brelocuri pentru 5 echipe mari de fotbal dintre car... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Daca esti in cautarea unui breloc haios ai ajuns exact unde trebuie. Poti sa alegi unul (sau mai multe) din cele 7 brelocuri in forma de clopotel colorate in diferite culori si avand fiecare din ele cate un mesaj amuzant in limba engleza. A... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Accesoriu pentru o geanta nonconformista sau pentru un rucsac sau doar de prins la chei, acest breloc schelet este de speriat! Ambalat in cutie de carton.... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis
Delicat si zambitor, acest accesoriu pentru geanta, rucsac sau chei este alegerea potrivita pentru un cadou simbolic. Ofera un breloc „ursulet” cuiva drag.Ambalat in cutie de carton.... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis
O mica jucarie ce se poate agata la un rucsac sau la chei si poate fi folosita si ca lanterna pentru luminarea unui spatiu mic. Carui copil nu i-ar placea acest breloc cu led „iepuras pe scuter”?... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis
  • Cadouri Online:
  • 26   1 - 20