Magazin Idea Plaza

  • Cadouri Online:
  • 2978   1 - 20
Punga de cadouri Happy Birthday este realizata din material plastic iar manerele sunt din snur subtire. Dimensiuni punga: 23cm x 18cm - Tara de provenienta: Ungaria... Detalii »
Categorie: Pungi De Cadouri
Momentele speciale, sentimentele din vacante, urarile de sarbatori si chiar declaratiile de dragoste pot fi acum transmise catre persoanele dragi intr-un mod clasic, dar totodata particular, cu ajutorul unei vederi personalizate. Cu o imagi... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Breloc in forma de minge de baschet realizat dintr-un material moale, care are un lantisor si un sistem de prindere metalic pentru chei. Dimensuni: 4.7 cm x 4.7 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Breloc in forma de minge de tenis realizat dintr-un material moale, care are un lantisor si un sistem de prindere metalic pentru chei. Dimensuni: 4.7 cm x 4.7 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Felicitarea cadouri haioase este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei cadouri iesite in relief. Felicitarea vine insotita de un plic de culoare roz. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungari... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doua cadouri este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua cadouri viu colorate presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare roz. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea trei anisori este realizata din hartie cartonata iar ca si element decorativ prezinta un tortulet cu trei lumanari iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic albastru. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tort un anisor este realizata din hartie cartonata iar ca si element decorativ prezinta un tortulet foarte simpatic. Elementele decorative sunt iesite in relief si pe deasupra mai sunt presarate cu sclipici. Felicitarea vine ins... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tort haios este realizata din hartie cartonata iar ca si element decorativ prezinta un tortule extrem de haios iesit in relief si care pe alocuri este presarat cu scipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare verde... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea steluta si inimioara este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta o inimioara si o steluta iesite in relief. In plus mai este presarata pe alocuri si cu scipici. Felicitarea vine insotita si de un p... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doua lumanari este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua lumanari. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare mov. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungaria... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea trei lumanari este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei lumanari viu colorate iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic rosu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: U... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea trei cadouri este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta cadouri, baloane si inimioare iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare albastra. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - T... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tortulet cinci anisori este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un tortulet in farful caruia stau la loc de cinste cinci lumanari. Toate aceste elemente sunt iesite in relief. Felicitarea vine i... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea flori aurii este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua flori si o fundita toate iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare galben pal. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea ghiveci cu flori este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un ghiveci plin cu flori iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare galben pal. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea vaza cu flori este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un aranjament floral iesit in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare galben pal. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Momentele speciale, sentimentele din vacante, urarile de sarbatori si chiar declaratiile de dragoste pot fi acum transmise catre persoanele dragi intr-un mod clasic, dar totodata particular, cu ajutorul unei astfel de vederi personalizate. ... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Felicitarea balonase este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei balonase presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare verde. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Un... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea ce iti doresc este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei inimioare. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungaria... Detalii »
Categorie: Felicitari
  • Cadouri Online:
  • 2978   1 - 20