Cadouri Gravide

  • Cadouri Online:
  • 8   1 - 8
De cele mai multe ori viitoarele mamici sunt foarte incantate de faptul ca vor avea un copil si si-l doresc si il considera pe buna dreptate fabulor. Tricoul Fabulous baby inside vine in intampinarea lor si le ajuta sa puna in ievidenta si ... Detalii »
Categorie: Tricouri Gravide
Timp de 9 luni totul este sub presiune, sau cel putin asa arata din exterior. Tricoul continut sub presiune este un mod haios de a semnaliza daca inca nu este vizibil faptul ca urmeaza sa fiti o viitoare mamica fericita. Modelul poate sa fi... Detalii »
Categorie: Tricouri Gravide
De cele mai multe ori viitoarele mamici sunt foarte incantate de faptul ca vor avea un copil si si-l doresc si il considera pe buna dreptate fabulor. Tricoul Coloured Fabulous baby inside vine in intampinarea lor si le ajuta sa puna in ievi... Detalii »
Categorie: Tricouri Gravide
Un tricou pentru viitoare mamici care sunt mandre de acest lucru. Tricoul bebe in ou este un mod inedit de a arata faptul ca esti o viitoare mamica fericita. De asemenea tricoul poate sa fie un cadou inedit pentru o viitoare mamica. Modelul... Detalii »
Categorie: Tricouri Gravide
Tricoul Copil Proiectat in Romania este un tricou conceput indeosebi pentru pasionatii de grafica. Este un cadou inedit pentru gravidele din acest domeniu de activitate care sigur vor aprecia schita de prezentare a celui mic. Modelul poate ... Detalii »
Categorie: Tricouri Gravide
Tricoul Baietel in Buzunarel este dedicat exclusiv femeilor gravide care au certitudinea ca vor avea un baietel. Este un mod inedit de a da de veste unui eveniment atat de important si chiar un mod inedit de a te lauda cu faptul ca vei deve... Detalii »
Categorie: Tricouri Gravide
Tricoul Fetita in Buzunarel este dedicat exclusiv femeilor gravide care au certitudinea ca vor avea un baietel. Este un mod inedit de a da de veste unui eveniment atat de important si chiar un mod inedit de a te lauda cu faptul ca vei deven... Detalii »
Categorie: Tricouri Gravide
Tricoul Bebe Obrazni este un tricou dedicat femeilor gravide dar si celor care doresc sa ofere un cadou haios unei viitoare mamici. Este un mod haios de a transmite faptul ca urmeaza sa deveniti o mamica fericita. Modelul poate sa fie aplic... Detalii »
Categorie: Tricouri Gravide
  • Cadouri Online:
  • 8   1 - 8