Cadouri Gadgets

  • Cadouri Online:
  • 450   1 - 20
Aparat care functioneaza conectat la portul USB imprastiind aroma uleiurilor esentiale preferate, 4 porturi USB 2.0.... Detalii »
Categorie: Cititoare Carduri Usb Hub
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Femei
Stick USB in forma de aparat de fotografiat, memorie 4gb.... Detalii »
Categorie: Stick uri Memorie Usb
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker mask. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei cat si ... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker white&blue scales. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al prote... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker pink dalmation. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protecti... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker sparkle. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei cat ... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
Aparat de purificare a aerului din incapere, cu conectare USB. Constituie filtru pentru praf + Sterilizeaza + Purifica aerul + Imprastie aroma preferata.... Detalii »
Categorie: Usb Lifestyle
Aparat cu conectare USB, pentru aromaterapie. Aroma uleiurilor esentiale si sunetele magice ale naturii. ... Detalii »
Categorie: Usb Lifestyle
Daruieste cu dragoste acest set mouse si mousepad inima si nu vei uitat(a) prea curand! Mouse optic transparent. Conexiune USB compatibil PC sau Mac. Rezolutie 600 dpi. Cerinte sistem: Windows® 95/98/2000/ME/XP/NT/Vista, Mac® OS X 10+, Li... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker color enthusiam. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protect... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker fantasy drawing. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protect... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker stylish design. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protecti... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker flower parts. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
O noua imagine si o protectie mai buna pentru laptop cu modelul de sticker flying dream. Magazinul online de cadouri IdeaPlaza.ro va pune la dispozitie acest sticker pentru notebook care ofera avantaje atat din punct de vedere al protectiei... Detalii »
Categorie: Stickere Laptop
Gentile laptop oferite de acest magazin online specializat in cadouri sunt deosebit de practice avand totodata si un design placut. Puteti sa alegeti dintr-o variata gama de modele ceea ce face ca geanta laptop aleasa sa fie pe gustul perso... Detalii »
Categorie: Genti Laptop
Geanta laptop Apstract oferita de magazinul online de cadouri IdeaPalza.ro este unul dintre cele mai practice cadouri. Geanta laptop va ofera un compartiment pentru notebook si un altul pentru accesorii. Geanta laptop apstract este fabricat... Detalii »
Categorie: Genti Laptop
Un stick in forma de minge de fotbal pentru cei mai inraiti microbisti.... Detalii »
Categorie: Stick uri Memorie Usb
Daca nu vrei sa iti citeasca nimeni documentele confidentiale, notitele, cartile de vizita care nu iti mai sunt de niciun folos, dar nici nu ai curajul sa le arunci direct la cosul de gunoi, dsitrugatorul de documente portabil este practic ... Detalii »
Categorie: Accesorii Office
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Femei
  • Cadouri Online:
  • 450   1 - 20