Cadouri Dulciuri

  • Cadouri Online:
  • 150   1 - 20
Ciocolata Sati Calm Te Iubesc este o ciocolata fina cu lapte care are un lucru diferit fata de alte ciocolate si anume un ambalaj haios care va aduce zambetul pe buzele oricui. Compozitie: Substanta uscata de cacao: minim 40%. Ingrediente: ... Detalii »
Categorie: Ciocolata Haioasa
Ciocolata Kiss Me este o ciocolata fina cu lapte care are un lucru diferit fata de alte ciocolate si anume un ambalaj haios care va aduce zambetul pe buzele oricui. Compozitie: Substanta uscata de cacao: minim 40%. Ingrediente: zahar, unt d... Detalii »
Categorie: Ciocolata Haioasa
Acest sutien din bomboane inima chiar este realizat in intregime din... bomboane. De acum momentele romantice pot sa fie asezonate cu bomboane insa nu dintr-un pachet separat, chiar din obiectul vestimentare pe care il poarta partenera. Cu ... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Femei
Ciocolata La Multi Ani Eleganta este o ciocolata fina cu lapte care are un lucru diferit fata de alte ciocolate si anume un ambalaj haios care va aduce zambetul pe buzele oricui. Compozitie: Substanta uscata de cacao: minim 40%. Ingrediente... Detalii »
Categorie: Ciocolata Haioasa
Ciocolata Keep Calm And La Multi Ani este o ciocolata fina cu lapte care are un lucru diferit fata de alte ciocolate si anume un ambalaj haios care va aduce zambetul pe buzele oricui. Compozitie: Substanta uscata de cacao: minim 40%. Ingred... Detalii »
Categorie: Ciocolata Haioasa
Acesti chilotei din bomboane femei este o pereche de chilotei pentru femei putin mai neobisnuit pentru ca este realizat in intregime din bomboane. De acum momentele romantice pot sa fie asezonate cu bomboane insa nu dintr-un pachet separat,... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Femei
Un o pereche de chilotei pentru barbati putin mai neobisnuita realizat in intregime din bomboane si care in plus au o inimioara foarte impresionanta.. De acum momentele romantice pot sa fie asezonate cu bomboane insa nu dintr-un pachet sepa... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Ciocolata I Love You este o ciocolata fina cu lapte care are un lucru diferit fata de alte ciocolate si anume un ambalaj haios care va aduce zambetul pe buzele oricui. Compozitie: Substanta uscata de cacao: minim 40%. Ingrediente: zahar, un... Detalii »
Categorie: Ciocolata Haioasa
Ciocolata Love Basketball este o ciocolata fina cu lapte care are un lucru diferit fata de alte ciocolate si anume un ambalaj haios care va aduce zambetul pe buzele oricui. Compozitie: Substanta uscata de cacao: minim 40%. Ingrediente: zaha... Detalii »
Categorie: Ciocolata Haioasa
Ciocolata La Multi Ani este o ciocolata fina cu lapte care are un lucru diferit fata de alte ciocolate si anume un ambalaj haios care va aduce zambetul pe buzele oricui. Compozitie: Substanta uscata de cacao: minim 40%. Ingrediente: zahar, ... Detalii »
Categorie: Ciocolata Haioasa
Ciocolata Fara Ciocolata este o ciocolata fina cu lapte care are un lucru diferit fata de alte ciocolate si anume un ambalaj haios care va aduce zambetul pe buzele oricui. Compozitie: Substanta uscata de cacao: minim 40%. Ingrediente: zahar... Detalii »
Categorie: Ciocolata Haioasa
Ciocolata Cea Mai Buna Sefa este o ciocolata fina cu lapte care are un lucru diferit fata de alte ciocolate si anume un ambalaj haios care va aduce zambetul pe buzele oricui. Compozitie: Substanta uscata de cacao: minim 40%. Ingrediente: za... Detalii »
Categorie: Ciocolata Haioasa
Ciocolata Best Boss este o ciocolata fina cu lapte care are un lucru diferit fata de alte ciocolate si anume un ambalaj haios care va aduce zambetul pe buzele oricui. Compozitie: Substanta uscata de cacao: minim 40%. Ingrediente: zahar, unt... Detalii »
Categorie: Ciocolata Haioasa
Corvoada de la fiecare sfarsit de saptamana, cand o femeie pune pe cineva sa intoarca o casa cu susul in jos, are si ea alergicii ei. Soti plictisiti si adolescenti prea tineri pentru lumea cruda a st... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
De ce exista Bomboane Mentolate pentru Inteles Barbatii King Size? Pai, pentru ca sunt greeeu de inteles. Desigur. Perceptia barbatilor despre ei insisi este intodeauna una pozitiva.Ei se considera ni... Detalii »
Categorie: Cadouri Zodia Berbec
Una dintre cele mai speciale categorii de persoane carora trebuie sa le faci cadouri sunt bunicutele. Da, chiar ele, acele fiinte care iti sunt alaturi din cele mai vechi timpuri si care la randul lor... Detalii »
Categorie: Cadouri Amuzante
Sforaitul e cu siguranta o problema frecventa in secolul 21 asa ca, previzibil, au aparut si Bomboane Mentolate Anti Sforait King Size. Numai bune sa le oferi cadou iubitului daca te supara noaptea. S... Detalii »
Categorie: Cadouri Amuzante
Cand stii ca maine trebuie sa te trezesti la 7.00, mai ca-ti vine sa o termini cu viata. Mare bataie de cap, vorbeai deunazi cu tipa de-alaturi, si taratul asta de la un loc de munca la altul pentru c... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
In fiecare zi avem o gramada de lucruri de facut atat la locul de munca cat si acasa incat uitam sa ne bucuram de lucrurile marunte care ne pot face viata mai frumoasa. Sotia ta este cea care te ajuta in fiecare zi atat cu lucrurile casnice... Detalii »
Categorie: Ciocolate Personalizate
Cand esti indragostit te gandesti non-stop la iubita ta si de abia astepti sa ai ocazia sa o vezi din nou. Daca vrei sa o surprinzi cu ceva dulce si personalizat in acelasi timp, iti sugeram aceasta: ciocolata personalizata pentru cea mai b... Detalii »
Categorie: Ciocolate Personalizate
  • Cadouri Online:
  • 150   1 - 20