Cadouri Funny

  • Cadouri Online:
  • 224   1 - 20
Indiferent de starea sa, Mr. P poate prinde orice biletel sau fotografie pe frigider. Magenti Mr. P Funny Face - set cu 6 figurine din plastic si magnet pe spate.... Detalii »
Brand: Propaganda   Categorie: Colectia Propaganda
Tricou Trimis De Sus Sa Te Enervez este un tricou haios si original in acelasi timp. Acest tricou are un mesaj care nu poate sa lase indiferent pe nimeni. Cand citesti textul de pe acest tricou, ori zambesti, ori esti intrigat ori vrei sa i... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricoul haios Iepuras De Ciocolata a fost conceput indeosebi pentru aceia care nu se sfiesc sa-si arate latura umoristica. Azi, dupa invazia vestului ii mai spunem si tricou funny, dar inseamna acelasi lucru. Inseamna ca doresti sa iesi pe ... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricoul cu text personalizat Imi Pare Rau pentru cei care vor sa transmita un mesaj. Acest tricou personalizat, imprimat poate sa fie purtat atat de barbati, femei cat si de baieti si fete. Tricoul poate sa fie personalizat in diverse culor... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricoul cu text personalizat Fucked Up pentru cei care vor sa transmita un mesaj. Acest tricou personalizat, imprimat poate sa fie purtat atat de barbati, femei cat si de baieti si fete. Tricoul poate sa fie personalizat in diverse culori s... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricoul cu text personalizat Noi 2 pentru cei care vor sa transmita un mesaj. Acest tricou personalizat, imprimat poate sa fie purtat atat de barbati, femei cat si de baieti si fete. Tricoul poate sa fie personalizat in diverse culori si vi... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricou Multitalentata este un tricou abstract. Sunt multe momente in care te-ai saturat sa iti iei pe tine un tricou cu tot felul de desene si mesaje clasice si pur si simplu vrei sa faci o schimbare. In acele momente ai nevoie sa iti iei d... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricou His Queen este un tricou personalizat pe care trebuie sa il aiba iubita ta. Daca intr-adevart o iubesti si este cu adevarat jumatatea ta atunci trebuie sa ii faci cadou cu prima ocazie acest tricou de calitate superioara (100% bumbac... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Un tricou I Love To Hate You este un tricou realizat pentru o persoana care iubeste si este iubita. Dragostea te face cateodata sa ajungi sa iti urasti partenerul de viata iar in secunda urmatoare sa il / o iubesti chiar mai mult. Daca vrei... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Sunt multe persoana care au un suflet bun si mare doar ca fac o multime de prostii din simplu fapt ca... s-au nascut dintr-o samanta rea. Daca ai vreun prieten din aceasta categorie sau cunosti asemenea persoane, ai gasit cadoul ideal pentr... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
In momentele in care gatiti veti putea fi acum cu adevarat sexy. Un corp bine lucrat, cu forme perfecte va fi noua imagine de bucatar cu ajutorul unui sort de bucatarie funny. Realizat din material textil, sortul de bucatarie prezinta un im... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Tricoul cu text personalizat Like a real boss pentru cei care vor sa transmita un mesaj. Acest tricou personalizat, imprimat poate sa fie purtat atat de barbati, femei cat si de baieti si fete. Tricoul poate sa fie personalizat in diverse c... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricoul haios All You Can Eat a fost conceput indeosebi pentru aceia care nu se sfiesc sa-si arate latura umoristica. Azi, dupa invazia vestului ii mai spunem si tricou funny, dar inseamna acelasi lucru. Inseamna ca doresti sa iesi pe strad... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricoul haios Zambeste a fost conceput indeosebi pentru aceia care nu se sfiesc sa-si arate latura umoristica. Azi, dupa invazia vestului ii mai spunem si tricou funny, dar inseamna acelasi lucru. Inseamna ca doresti sa iesi pe strada cu un... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricoul cu text personalizat Nu Te Mai Holba pentru cei care vor sa transmita un mesaj. Acest tricou personalizat, imprimat poate sa fie purtat atat de barbati, femei cat si de baieti si fete. Tricoul poate sa fie personalizat in diverse cu... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricoul personalizat Beer Master pentru barbatii care prefera mesajele directe. Un tricou haios pentru barbati trebuie sa fie exclusiv despre lucrurile barbatesti. Ne intereseaza un tricou funny unde sa apara obligatoriu berea, sexul, fotba... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricoul cu text personalizat Club Dancer pentru cei care vor sa transmita un mesaj. Acest tricou personalizat, imprimat poate sa fie purtat atat de barbati, femei cat si de baieti si fete. Tricoul poate sa fie personalizat in diverse culori... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Tricoul cu text personalizat Motherfuckers pentru cei care vor sa transmita un mesaj. Acest tricou personalizat, imprimat poate sa fie purtat atat de barbati, femei cat si de baieti si fete. Tricoul poate sa fie personalizat in diverse culo... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
Fie ca ai nevoie de un cadou traznit si amuzant, fie ca vrei ca petrecerea de ziua ta (sau a lui) sa fie cea mai cool, daca ai Propsuri amuzante petrecere Funny Face 31 atunci nu ai cum sa dai gres.... Detalii »
Categorie: Cadouri Zodia Berbec
Tricou This Is Me este un tricou pe cat de original pe atat de haios. Este greu sa te prezinti sau sa spui cine esti in doar cateva propozitii unei persoane pe care o cunosti prima data asa ca, acest tricou haios poate sa fie un altfel de i... Detalii »
Categorie: Tricouri Funny
  • Cadouri Online:
  • 224   1 - 20