Felicitari

  • Cadouri Online:
  • 61   1 - 20
Cu cat drag iti amintesti de momentele pe care le-ai petrecut cu tata inca de mic copil! Ai prins primul peste si el era acolo; cat mai radea de stangacia ta, cum iti aluneca pestele auriu din mana, h... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Aranjamente florale. Flori Coronita cu felicitari... Detalii »
Brand: Flori   Categorie: Aranjamente Florale
Felicitarea trei inimi este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tort trei lumanari este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative un tort haios cu trei lumanari. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosie. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungari... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea lumanarile sarbatoritului este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei lumanari haioase. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare verde. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine:... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea happy este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un ursulet foarte simpatic incarcat cu un cadou mare. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare portocalie. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doua inimi este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua inimioare si textul Happy Day. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de o... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doar pentru tine este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara d... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea ce iti doresc este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei inimioare. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungaria... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea balonase este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei balonase presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare verde. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Un... Detalii »
Categorie: Felicitari
Pentru a transmite un mesaj intr-un mod mai special in pragul sarbatorilor de Craciun aveti la dispozitie 2 modele diferite de felicitari din care puteti alege cea care se potriveste atat cu cele 2 imagini trimise cat si cu persoana caruia ... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Pentru a transmite un mesaj intr-un mod mai special in pragul sarbatorilor de Craciun aveti la dispozitie 10 modele diferite de felicitari din care puteti alege cea care se potriveste atat cu imaginea trimisa cat si cu persoana caruia ii va... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Este o felicitare mai deosebita pentru ca poate fi personalizata cu o imagine si cu un mesaj in asa fel incat sa devina o surpriza pentru cel ce o va primi. Un mod foarte original de a transmite un mesaj pe langa cadoul oferit. Iar pentru c... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Felicitarea vaza cu flori este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un aranjament floral iesit in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare galben pal. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea ghiveci cu flori este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un ghiveci plin cu flori iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare galben pal. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea flori aurii este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua flori si o fundita toate iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare galben pal. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tortulet cinci anisori este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un tortulet in farful caruia stau la loc de cinste cinci lumanari. Toate aceste elemente sunt iesite in relief. Felicitarea vine i... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doua lumanari este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua lumanari. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare mov. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungaria... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea steluta si inimioara este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta o inimioara si o steluta iesite in relief. In plus mai este presarata pe alocuri si cu scipici. Felicitarea vine insotita si de un p... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tort haios este realizata din hartie cartonata iar ca si element decorativ prezinta un tortule extrem de haios iesit in relief si care pe alocuri este presarat cu scipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare verde... Detalii »
Categorie: Felicitari
  • Cadouri Online:
  • 61   1 - 20