Felicitari

  • Cadouri Online:
  • 60   1 - 20
Aranjamente florale. Flori Coronita cu felicitari... Detalii »
Brand: Flori   Categorie: Aranjamente Florale
Este o felicitare mai deosebita pentru ca poate fi personalizata cu o imagine si cu un mesaj in asa fel incat sa devina o surpriza pentru cel ce o va primi. Un mod foarte original de a transmite un mesaj pe langa cadoul oferit. Iar pentru c... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Vai, cat e de frumoasa! A fluturat din gene si ai simtit ca te prabusesti. Ti-ai pus camasa cea mai buna, te-ai dat cu cel mai scump parfum, ti-ai facut parul cu gel, mama-mama. Si degeaba. Dar stai l... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Oh, zilele acelea in care tu abia ajungi la birou si nu te pui pe picioare decat dupa o cafea zdravana. In jurul tau, aceleasi chipuri obosite (asta se intampla de obicei lunea, fireste, dar sa nu dam... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Desi asa ar trebui sa fie tot anul, odata cu venirea sarbatorilor de iarna avem ocazia sa fim mai intelegatori, mai buni cu cei din jurul nostru, iar un Set 20 Mini felicitari de Craciun ne va fi de m... Detalii »
Categorie: Sub 70 Lei
Te felicit pentru colectia generoasa de priviri stranse de-a lungul vietii tale! – urare micuta pentru o realitate draguta!Ei, stii ca poti sa fii si mai direct …sau mai directa, evident! Stii vor... Detalii »
Categorie: Cadouri Zodia Leu
Am spart banii ca sa-ti fac cel mai iesit din minti cadou! – Just kidding! – Meriti oricat - Just kidding again! Stii bine pe ce sparg banii! - in caz ca nu ztii ce sa-i scrii pe felicitare!... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Setul contine 10 felicitari si 10 plicuri color (12 x 12 cm) cu desene viu colorate, realizate de copii si preluate de artista australiana Inna Semadar.... Detalii »
Brand: The Purple Cow   Categorie: Colectia The Purple Cow
Felicitarea trei inimi este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea happy birthday este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta mult prea cunoscutul mesaj Happy Birthday. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare albastru. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doua inimi este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua inimioare si textul Happy Day. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de o... Detalii »
Categorie: Felicitari
Dragul meu,Imediat ce m-am trezit, te-am mangaiat pe obraz, ti-am netezit parul si mi-am asezat ochii pe tine. I-am lasat acolo, chiar daca stiu ca te vei speria, dar vreau sa am imaginea ta intreaga ... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Cu cat drag iti amintesti de momentele pe care le-ai petrecut cu tata inca de mic copil! Ai prins primul peste si el era acolo; cat mai radea de stangacia ta, cum iti aluneca pestele auriu din mana, h... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Pentru ca te-a iertat ca i-ai spart atatea borcane cu dulceata, pentru ca face cele mai tari briose, pentru ca ti-a luat prima pereche de tenisi, mama ta e cea mai tare! Ai o lista luuunga, lunga, cu ... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Sarbatorile de Craciun sunt asociate prin excelenta cu acest obicei de a oferi cadouri, iar pentru a completa cu un mesaj dragut aceste cadouri ai nevoie si de un Set 20 Felicitari de Craciun mici. A... Detalii »
Categorie: Sub 70 Lei
Cand mai ai chef de un regim din ala de-al tau, aminteste-ti ca nu e nevoie sa fie drastic si permite-ti sa infuleci o shaorma! – asta am scrie noi pe felicitarea Sunt la regim!Asta nu insemana ca d... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Ce sa-i scrii?! niste scuze, evident! Scuze! Mi-am iesit din fire!Sa fii sigur/ sigura ca scuzele iti vor fi acceptate daca adaugi felicitarea Mi-am iesit din fire la un cadou draguut de la noi!... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Pentru ca nu vreau sa ajungi sa te impiedici in propria barba! P.S. Te poti descurca si fara barba! - recomandare de urare daca alegi felicitare Ma descurc pe barba meaE la moda, stim! Toti hipsterii... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Felicitarea tort trei lumanari este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative un tort haios cu trei lumanari. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosie. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungari... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea iti multumesc este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de o... Detalii »
Categorie: Felicitari
  • Cadouri Online:
  • 60   1 - 20