Felicitari

  • Cadouri Online:
  • 61   1 - 20
Aranjamente florale. Flori Coronita cu felicitari... Detalii »
Brand: Flori   Categorie: Aranjamente Florale
Este o felicitare mai deosebita pentru ca poate fi personalizata cu o imagine si cu un mesaj in asa fel incat sa devina o surpriza pentru cel ce o va primi. Un mod foarte original de a transmite un mesaj pe langa cadoul oferit. Iar pentru c... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Dragul meu,Imediat ce m-am trezit, te-am mangaiat pe obraz, ti-am netezit parul si mi-am asezat ochii pe tine. I-am lasat acolo, chiar daca stiu ca te vei speria, dar vreau sa am imaginea ta intreaga ... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Oh, zilele acelea in care tu abia ajungi la birou si nu te pui pe picioare decat dupa o cafea zdravana. In jurul tau, aceleasi chipuri obosite (asta se intampla de obicei lunea, fireste, dar sa nu dam... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Sarbatorile de Craciun sunt asociate prin excelenta cu acest obicei de a oferi cadouri, iar pentru a completa cu un mesaj dragut aceste cadouri ai nevoie si de un Set 20 Felicitari de Craciun mici. A... Detalii »
Categorie: Sub 70 Lei
Desi asa ar trebui sa fie tot anul, odata cu venirea sarbatorilor de iarna avem ocazia sa fim mai intelegatori, mai buni cu cei din jurul nostru, iar un Set 20 Mini felicitari de Craciun ne va fi de m... Detalii »
Categorie: Sub 70 Lei
Cand mai ai chef de un regim din ala de-al tau, aminteste-ti ca nu e nevoie sa fie drastic si permite-ti sa infuleci o shaorma! – asta am scrie noi pe felicitarea Sunt la regim!Asta nu insemana ca d... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Pentru ca nu vreau sa ajungi sa te impiedici in propria barba! P.S. Te poti descurca si fara barba! - recomandare de urare daca alegi felicitare Ma descurc pe barba meaE la moda, stim! Toti hipsterii... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
Te felicit pentru colectia generoasa de priviri stranse de-a lungul vietii tale! – urare micuta pentru o realitate draguta!Ei, stii ca poti sa fii si mai direct …sau mai directa, evident! Stii vor... Detalii »
Categorie: Cadouri Zodia Leu
Setul contine 10 felicitari si 10 plicuri color (12 x 12 cm) cu desene viu colorate, realizate de copii si preluate de artista australiana Inna Semadar.... Detalii »
Brand: The Purple Cow   Categorie: Colectia The Purple Cow
Felicitarea iti multumesc este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de o... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea inimi pentru tine este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doua inimi este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua inimioare si textul Happy Day. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de o... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doar pentru tine este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara d... Detalii »
Categorie: Felicitari
Pentru a transmite un mesaj intr-un mod mai special in pragul sarbatorilor de Craciun aveti la dispozitie 2 modele diferite de felicitari din care puteti alege cea care se potriveste atat cu cele 2 imagini trimise cat si cu persoana caruia ... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Felicitarea flori aurii este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua flori si o fundita toate iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare galben pal. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea trei lumanari este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei lumanari viu colorate iesite in relief. Felicitarea vine insotita si de un plic rosu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: U... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tort un anisor este realizata din hartie cartonata iar ca si element decorativ prezinta un tortulet foarte simpatic. Elementele decorative sunt iesite in relief si pe deasupra mai sunt presarate cu sclipici. Felicitarea vine ins... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea cadouri haioase este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei cadouri iesite in relief. Felicitarea vine insotita de un plic de culoare roz. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungari... Detalii »
Categorie: Felicitari
Vai, cat e de frumoasa! A fluturat din gene si ai simtit ca te prabusesti. Ti-ai pus camasa cea mai buna, te-ai dat cu cel mai scump parfum, ti-ai facut parul cu gel, mama-mama. Si degeaba. Dar stai l... Detalii »
Categorie: Categorie Sub 25 Lei
  • Cadouri Online:
  • 61   1 - 20