Felicitari

  • Cadouri Online:
  • 61   1 - 20
Aranjamente florale. Flori Coronita cu felicitari... Detalii »
Brand: Flori   Categorie: Aranjamente Florale
Setul contine 10 felicitari si 10 plicuri color (12 x 12 cm) cu desene viu colorate, realizate de copii si preluate de artista australiana Inna Semadar.... Detalii »
Brand: The Purple Cow   Categorie: Colectia The Purple Cow
Ciocolata Felicitari este o ciocolata fina cu lapte care are un lucru diferit fata de alte ciocolate si anume un ambalaj haios care va aduce zambetul pe buzele oricui. Compozitie: Substanta uscata de cacao: minim 40%. Ingrediente: zahar, un... Detalii »
Categorie: Ciocolata Haioasa
Felicitarea trei inimi este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tortul sarbatoritului este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un tortulet cat si mesajul Happy Birthday . Felicitarea vine insotita si de un plic de culoaremov . Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - T... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tortulet este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un tortulet extrem de haios. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare roz. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungaria... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea tort trei lumanari este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative un tort haios cu trei lumanari. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosie. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungari... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea te iubesc este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare si mesajul I love you. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origi... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea special pentru tine este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tar... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea prajiturele este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoareportocalie . Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea party este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta conuri de petrecere viu colorate. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosie. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine: Ungaria... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea lumanarile sarbatoritului este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta trei lumanari haioase. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare verde. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origine:... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea iti multumesc este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de o... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea inimi pentru tine este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea inima mea este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de origi... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea happy birthday este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta mult prea cunoscutul mesaj Happy Birthday. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare albastru. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea happy este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta un ursulet foarte simpatic incarcat cu un cadou mare. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare portocalie. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - ... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doua inimi este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta doua inimioare si textul Happy Day. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara de o... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea dorinta mea este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare si mesajul my best wish with you forever. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17... Detalii »
Categorie: Felicitari
Felicitarea doar pentru tine este realizata din hartie cartonata iar ca si elemente decorative prezinta inimioare presarate cu sclipici. Felicitarea vine insotita si de un plic de culoare rosu-caramiziu. Dimensiuni: 12 cm x 17.1 cm - Tara d... Detalii »
Categorie: Felicitari
  • Cadouri Online:
  • 61   1 - 20