Calendare

  • Cadouri Online:
  • 5   1 - 5
Un spatiu mic care duce lipsa de un obiect decorativ este locul ideal pentru acest calendar. Calendarul decorativ este realizat din lemn si este format din 5 piese, pe fiecare latura a fiecarei piese fiind o cifra sau o luna a anului, care ... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
Calendar de birou care poate sa fie personalizat cu imagini si text. Calendarul dispune de 12 foi aferente fiecarei luni ale anului,12 foi care pot fi personalizate cu o imagine si cu un text dorit. Calendarul este realizat din hartie de 25... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Femei
Sunt multe momente in care am vrea sa avem in acelasi loc si ceasul si calendarul ca sa putem planifica o intalnire, o programare la medic sau o excursie. Aceast ceas cu calendar magnetic este o solutie excelenta pentru acele momente. Ceasu... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
Carti de joc personalizat Aveti mai multe poze care va plac si nu stiti ce sa faceti cu ele? Foarte simplu, le veti trimite iar noi vom creea un set de carti de joc personalizate cu aceste imagini. Fiecare dintre cartile de joc vor fi perso... Detalii »
Categorie: Pachete Promotionale
  • Cadouri Online:
  • 5   1 - 5