Cani Personalizate

  • Cadouri Online:
  • 27   1 - 20
Cana Love Wave este o cana de culoare alba care se poate personalizata prin procedeul de sublimare. Cana se poate personaliza cu o imagine aleasa de tine, precum si cu un text ales de tine, care trebuie adaugat in campul: Textul dvs de mai ... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Cana Square Flower Ornaments este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aceasta cana se poate personaliza cu o imagine aleasa de tine, precum si cu un text scris de tine in campul Textul d... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Cana Heart Of Hearts este un cadou personalizat excelent pentru jumatatea ta cu ocazie zilei de Valentine's Day, o zi de nastere, o zi onomastica etc. Cana este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de ... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Transmite buna dimineata persoanei iubite intr-un mod inedit cu ajutorul acestor cani. Pe langa mesajul cu tenta motivationala mai pot fi trasnmise mesaje de dragoste cu ajutorul textului aditional care poate sa fie aplicat pe suprafata can... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Daca esti in cautarea unei cani retro, cu un design aparte in care sa se integreze natural 2 imagini cu voi doi si unde sa ai loc sa scrii chiar si pentru o dedicatie, iti prezentam aceasta cana personalizata retro photo. Cele 2 imagini de ... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Aveti 6 imagini reprezentative pentru relatia cu persoana iubita, 6 imagini dintr-o vacanta reusita sau orice alta amintire placuta din viata acum puteti sa le transformati intr-un cadou personalizat pe care sa il daruiti celor dragi. Alatu... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Aveti 3 imagini reprezentative pentru relatia cu persoana iubita, 3 imagini dintr-o vacanta de neuitat sau orice alt eveniment important din viata acum puteti sa faceti un cadou special celor dragi cu ajutorul canii 3 imagini. Alaturi de un... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
A fost gasita rezolvarea pentru diminetile somnoroase cand nici unul nu mai stie care este cana personala. Canile personalizate el si ea au pe langa posibilitatea de a fi personalizate cu imaginile reprezentative pentru fiecare si insemnele... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Cana Cute Hearts Frame este o cana romantica care etse realizata pentru jumatatea ta sau o persoana pe care o iubesti cu adevarat. Cana este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aceasta c... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Fii alaturi de Echipa Nationala a Romaniei la Campionatul European Franta 2016 cu o cana Hai Romania !. Arata-le tuturor sustinerea ta pentru Nationala de Fotbal si traieste fiecare meci la cote maxime. Cana Hai Romania este realizata din c... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
O cana care poata sa transmita un mesaj romantic in fiecare dimineta. Cana inima mea bate pentru tine este dedicata in special tinerilor care se regasesc in designul acesteia. Mentiune: Imaginea afisata este cu titlu de prezentare. Pretul s... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
In fiecare cuplu exista un sef autoproclamat care de obicei dicteaza regulile. Barbatii de multe ori nu recunosc din orgoliu faptul ca partea feminina este conducatorul. Setul de cani cine este adevaratul sef sunt modul ideal de a trece pes... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
O cana perfecta pentru birou, haioasa si in acelasi timp foarte practica. Puteti sa savurati cafeaua dintr-o cana care in permanenta va aduce buna dispozitie. Cana pata de cafea poate sa fie personalizata cu mesaj suplimentar cu ajutorul op... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Natura poate sa fie mesagerul iubirii, cel putin acest lucru este transmis prin aceasta cana. Dragostea poate sa fie transmisa prin orice metoda. Cana rodul iubirii este modul ideal de trasmite o declaratie de dragoste persoanei iubite. Men... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Un mod inedit de a transmite un mesaj romatic persoanei iubite. Cana papadia dragostei alaturi de un mesaj romatic bine ales poate sa fie un cadou minunat pentru un eveniment minunat. Mentiune: Imaginea afisata este cu titlu de prezentare. ... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Prinde dragostea si tranmite-o catre persoana iubita cu ajutorul acestei cani. Ceaiul sau cafeaua vor avea o alta aroma intr-o cana care transmite un mesaj special. Cana prinde dragostea poate sa fie personalizata cu dedicatia dorita cu aju... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Transmite dragostea pentru persoana iubita cu o cana personalizata cu mesajul dorit. Ceaiul sau cafeaua vor avea o alta aroma intr-o cana care transmite un mesaj special. Mentiune: Imaginea afisata este cu titlu de prezentare. Pretul si des... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Mr. and Mrs. dimineata savurand o cafea din cele doua cani fiecare cu cana proprie si personala. Un set de cani pentru un cuplu clasic, care prefera savurarea cafelei de dimineata alaturi de jumatata sa. Canile pot sa fie fiecare personaliz... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
De Craciun cel mai asteptat moment este venirea nelipsitului Mos Craciun impreuna cu multitudinea de codouri pentru cei cuminti. Nici anul acesta multitudinea de cadouri ale lui Mos Craciun nu va lipsi. Unul dintre acestea este cana persona... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Canile personalizate doi indragostiti sunt realizate din ceramica alba de cea mai buna calitate si mai presus de toate sunt tratata cu un lac special care sa pastreze calitatea imprimeului pentru o lunga perioada de timp. Procesul prin care... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
  • Cadouri Online:
  • 27   1 - 20