Cani Personalizate

  • Cadouri Online:
  • 27   1 - 20
Cana Cute Hearts Frame este o cana romantica care etse realizata pentru jumatatea ta sau o persoana pe care o iubesti cu adevarat. Cana este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aceasta c... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Aveti 6 imagini reprezentative pentru relatia cu persoana iubita, 6 imagini dintr-o vacanta reusita sau orice alta amintire placuta din viata acum puteti sa le transformati intr-un cadou personalizat pe care sa il daruiti celor dragi. Alatu... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Aveti 3 imagini reprezentative pentru relatia cu persoana iubita, 3 imagini dintr-o vacanta de neuitat sau orice alt eveniment important din viata acum puteti sa faceti un cadou special celor dragi cu ajutorul canii 3 imagini. Alaturi de un... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
O cana perfecta pentru birou, haioasa si in acelasi timp foarte practica. Puteti sa savurati cafeaua dintr-o cana care in permanenta va aduce buna dispozitie. Cana pata de cafea poate sa fie personalizata cu mesaj suplimentar cu ajutorul op... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Prinde dragostea si tranmite-o catre persoana iubita cu ajutorul acestei cani. Ceaiul sau cafeaua vor avea o alta aroma intr-o cana care transmite un mesaj special. Cana prinde dragostea poate sa fie personalizata cu dedicatia dorita cu aju... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Daca esti in cautarea unei cani retro, cu un design aparte in care sa se integreze natural 2 imagini cu voi doi si unde sa ai loc sa scrii chiar si pentru o dedicatie, iti prezentam aceasta cana personalizata retro photo. Cele 2 imagini de ... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Cana Love Wave este o cana de culoare alba care se poate personalizata prin procedeul de sublimare. Cana se poate personaliza cu o imagine aleasa de tine, precum si cu un text ales de tine, care trebuie adaugat in campul: Textul dvs de mai ... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Cana Square Flower Ornaments este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de sublimare. Aceasta cana se poate personaliza cu o imagine aleasa de tine, precum si cu un text scris de tine in campul Textul d... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Cana Heart Of Hearts este un cadou personalizat excelent pentru jumatatea ta cu ocazie zilei de Valentine's Day, o zi de nastere, o zi onomastica etc. Cana este realizata din ceramica de culoare alba si este personalizata prin procedeul de ... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Cana Round Hearts Frame este un cadou personalizat excelent pentru iubitul sau iubita ta cu o ocazie anume (Valentine's Day, ziua de nastere, ziua onomastica etc) sau pur si simplu pentru ca il / o iubesti cu adevarat. Cana este realizata d... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Transmite buna dimineata persoanei iubite intr-un mod inedit cu ajutorul acestor cani. Pe langa mesajul cu tenta motivationala mai pot fi trasnmise mesaje de dragoste cu ajutorul textului aditional care poate sa fie aplicat pe suprafata can... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Sarutul de dimineata este cel mai dulce si cand acesta este pe suprafata canii ziua cu siguranta va fi una deosebita. Cana sarut este potrivita a fi folosita oriunde, la birou sau acasa si este un mod inedit de a transmite un mesaj persoane... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Natura poate sa fie mesagerul iubirii, cel putin acest lucru este transmis prin aceasta cana. Dragostea poate sa fie transmisa prin orice metoda. Cana rodul iubirii este modul ideal de trasmite o declaratie de dragoste persoanei iubite. Men... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Un mod inedit de a transmite un mesaj romatic persoanei iubite. Cana papadia dragostei alaturi de un mesaj romatic bine ales poate sa fie un cadou minunat pentru un eveniment minunat. Mentiune: Imaginea afisata este cu titlu de prezentare. ... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Un set de cani pentru diminetile minunate in cuplu. Canile pentru Domnul si Doamna sunt dedicate cuplurilor pentru care diminetile impreuna sunt o adevarata placere. Fiecare isi va putea savura cafeaua de dimineata in propria cana, clar def... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
A fost gasita rezolvarea pentru diminetile somnoroase cand nici unul nu mai stie care este cana personala. Canile personalizate el si ea au pe langa posibilitatea de a fi personalizate cu imaginile reprezentative pentru fiecare si insemnele... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Cana personalizata este realizata din ceramica alba de cea mai buna calitate si mai presus de toate este tratata cu un lac special care sa pastreze calitatea imprimeului pentru o lunga perioada de timp. Procesul prin care sunt personalizate... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Fii alaturi de Echipa Nationala a Romaniei la Campionatul European Franta 2016 cu o cana al-12-lea jucator. Arata-le tuturor sustinerea ta pentru Nationala de Fotbal si traieste fiecare meci la cote maxime. Cana al-12-lea-jucator este reali... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
Fii alaturi de Echipa Nationala a Romaniei la Campionatul European Franta 2016 cu o cana Hai Romania !. Arata-le tuturor sustinerea ta pentru Nationala de Fotbal si traieste fiecare meci la cote maxime. Cana Hai Romania este realizata din c... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
O cana care poata sa transmita un mesaj romantic in fiecare dimineta. Cana inima mea bate pentru tine este dedicata in special tinerilor care se regasesc in designul acesteia. Mentiune: Imaginea afisata este cu titlu de prezentare. Pretul s... Detalii »
Categorie: Cani Personalizate
  • Cadouri Online:
  • 27   1 - 20