Perne Decorative

  • Cadouri Online:
  • 154   1 - 20
Perna Teddy Love este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Teddy Love se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deo... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna rosie personalizata este compusa din urmatoarele piese: - husa din saten de culoare rosie - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar rosu Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de sublimare. Pute... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Daca esti fan Apple atunci perna iPhone te va atrage de la prima vedere. Este o perna dreptunghiulara care arata foarte interesant, asemeni unui telefon a celor de la Apple. Perna iPhone este un cadou haios si diferit pentru orice fan al pr... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Oare cum ar fi daca ai putea sa iti exprimi sentimentele printr-un emoticon? Uite asa au aparut aceste simpatice perne Emoji din care tu poti alege exact perna Emoji care iti exprima cel mai bine star... Detalii »
Brand: Mindblower ro   Categorie: Cadouri Craciun
Ai nevoie de un masaj relaxant intre timp ce asculti melodia ta preferata? Descopera aceasta perna cu masaj si boxe, comoda, practica si multifunctionala si vei fi surprins de designul acesteia. Perna cu masaj si boxe este foarte moale si u... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Copii
Moale, pufoasa, romantica si plina de dragoste sunt cuvintele care pot caracteriza perna inima cu manute. Transmiteti un mesaj romatic persoanei iubite si pastrati mereu imbratisarea dragastoasa aproape. Perna inima cu manute este realizata... Detalii »
Categorie: Cadouri Romantice
Perna pentru tata este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne pentru tata se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate d... Detalii »
Categorie: Perne Extraordinare
Perna Valentine's Day X-0 este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Valentine's Day X-0 se face prin procedeul de sublimare, care of... Detalii »
Categorie: Cadouri Valentines Day
Perna inima Valentine's Day este compusa din urmatoarele piese: husa din saten de culoare alba interior din material textil cu umplutura de melana fermoar alb Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de sublimare. Incarcati ... Detalii »
Categorie: Cadouri Valentines Day
Perna Happy Valentine's Day este compusa din: Husa din saten de culoare alba Interior din material textil umplut cu melana Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Happy Valentine's Day se face prin procedeul de sublimare, care ofer... Detalii »
Categorie: Cadouri Valentines Day
Perna doua inimi este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne doua inimi se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita impr... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna inimi pentru dragoste este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne inimi pentru dragoste se face prin procedeul de sublimare, care ofera o c... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna Powerpuff Girls este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Powerpuff Girls se face prin procedeul de sublimare, care ofera o ca... Detalii »
Categorie: Perne Copii
Perna sagetator este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne sagetator se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imprim... Detalii »
Categorie: Perne Zodiac
Perna balanta este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne balantase face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imprimeului... Detalii »
Categorie: Perne Zodiac
Perna berbec este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne berbecse face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imprimeului. ... Detalii »
Categorie: Perne Zodiac
Perna fecioara este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne fecioarase face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imprimeul... Detalii »
Categorie: Perne Zodiac
Perna orange love este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne orange love se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita im... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
E timpul sa dam pernele pe fata! Sau macar Perna Moonlight Cushion, daca nu se poate toate! Cum iti imaginai tu ca arata Luna cand era mic? Nu credeai ca satelitul e de fapt o nascocire a dragonilor, ... Detalii »
Brand: Mindblower ro   Categorie: Cadouri
De pe platforma Kickstarter vine unul dintre cele mai tari cadouri pentru barbati ocupati. Perna Ostrich Pillow Light e o idee atat de interesanta si practica incat, atunci cand era doar in stadiul de... Detalii »
Brand: Mindblower ro   Categorie: Cadouri
  • Cadouri Online:
  • 154   1 - 20