Perne Decorative

  • Cadouri Online:
  • 177   1 - 20
Perna pentru frate este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Pentru frate se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate de... Detalii »
Categorie: Perne Extraordinare
Perna Multi Heart Frame este o perna personalizata care este compusa din urmatoarele piese: - Husa alba din poliester mat - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar alb Personalizarea acestei perne multi heart frame se ... Detalii »
Categorie: Perne Personalizate
Perna Cute Couple Gifts este o perna personalizata care este compusa din urmatoarele piese: - Husa alba din poliester mat - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar alb Personalizarea acestei perne Cute Couple Gifts ele... Detalii »
Categorie: Perne Personalizate
Moale, pufoasa, romantica si plina de dragoste sunt cuvintele care pot caracteriza perna inima cu manute. Transmiteti un mesaj romatic persoanei iubite si pastrati mereu imbratisarea dragastoasa aproape. Perna inima cu manute este realizata... Detalii »
Categorie: Cadouri Romantice
Perna pentru mire este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Pentru mire se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deos... Detalii »
Categorie: Perne Extraordinare
Daca esti fan Apple atunci perna iPhone te va atrage de la prima vedere. Este o perna dreptunghiulara care arata foarte interesant, asemeni unui telefon a celor de la Apple. Perna iPhone este un cadou haios si diferit pentru orice fan al pr... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Perna Romantic Photo Frame este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Romantic Photo Frame se face prin procedeul de sublimare, care ofe... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna Valentines Day Couple este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Valentines Day Couple se face prin procedeul de sublimare, care o... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna Teddy I Love You este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Teddy I Love You se face prin procedeul de sublimare, care ofera o cal... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna Love For You este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Love For You se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate de... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna Flower Couple este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Flower Couple se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate ... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna personalizata indragostiti de Craciun este compusa din urmatoarele piese: - Husa alba din poliester mat - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar alb Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de su... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Perna inima Valentine's Day este compusa din urmatoarele piese: Husa alba din poliester mat interior din material textil cu umplutura de melana fermoar alb Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de sublimare. Incarcati tex... Detalii »
Categorie: Cadouri Valentines Day
Perna Mickey Mouse este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Mickey Mouse se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate... Detalii »
Categorie: Perne Copii
Perna play este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne play se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imprimeului. Incarc... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna Mickey Mouse este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne Mickey Mouse se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imp... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna pink este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne pink se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imprimeului. Incarc... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna fecioara este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne fecioarase face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imprimeului.... Detalii »
Categorie: Perne Zodiac
Perna orange love este compusa din: - Husa alba din poliester mat - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne orange love se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita impri... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Femei
  • Cadouri Online:
  • 177   1 - 20