Perne Decorative

  • Cadouri Online:
  • 154   1 - 20
Perna Teddy Love este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Teddy Love se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deo... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna rosie personalizata este compusa din urmatoarele piese: - husa din saten de culoare rosie - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar rosu Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de sublimare. Pute... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Daca esti fan Apple atunci perna iPhone te va atrage de la prima vedere. Este o perna dreptunghiulara care arata foarte interesant, asemeni unui telefon a celor de la Apple. Perna iPhone este un cadou haios si diferit pentru orice fan al pr... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Oare cum ar fi daca ai putea sa iti exprimi sentimentele printr-un emoticon? Uite asa au aparut aceste simpatice perne Emoji din care tu poti alege exact perna Emoji care iti exprima cel mai bine star... Detalii »
Brand: Mindblower ro   Categorie: Cadouri Craciun
Perna Cuplu De Craciun Eleganta este o perna personalizata care este compusa din urmatoarele piese: - husa din saten de culoare alba - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar alb Personalizarea acestei perne cuplu de c... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun Personalizate
Ai nevoie de un masaj relaxant intre timp ce asculti melodia ta preferata? Descopera aceasta perna cu masaj si boxe, comoda, practica si multifunctionala si vei fi surprins de designul acesteia. Perna cu masaj si boxe este foarte moale si u... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Copii
Perna personalizata dreptunghiulara este compusa din urmatoarele piese: - husa din saten de culoare alba - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar alb Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de sublima... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Moale, pufoasa, romantica si plina de dragoste sunt cuvintele care pot caracteriza perna inima cu manute. Transmiteti un mesaj romatic persoanei iubite si pastrati mereu imbratisarea dragastoasa aproape. Perna inima cu manute este realizata... Detalii »
Categorie: Cadouri Romantice
Perna pentru tata este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne pentru tata se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate d... Detalii »
Categorie: Perne Extraordinare
Perna Valentine's Day X-0 este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Valentine's Day X-0 se face prin procedeul de sublimare, care of... Detalii »
Categorie: Cadouri Valentines Day
Perna inima Valentine's Day este compusa din urmatoarele piese: husa din saten de culoare alba interior din material textil cu umplutura de melana fermoar alb Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de sublimare. Incarcati ... Detalii »
Categorie: Cadouri Valentines Day
Perna Happy Valentine's Day este compusa din: Husa din saten de culoare alba Interior din material textil umplut cu melana Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Happy Valentine's Day se face prin procedeul de sublimare, care ofer... Detalii »
Categorie: Cadouri Valentines Day
Perna doua inimi este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne doua inimi se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita impr... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna inimi pentru dragoste este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne inimi pentru dragoste se face prin procedeul de sublimare, care ofera o c... Detalii »
Categorie: Perne Romantice
Perna Powerpuff Girls este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar de culoare alb Personalizarea unei perne Powerpuff Girls se face prin procedeul de sublimare, care ofera o ca... Detalii »
Categorie: Perne Copii
Mai multe imagini sunt tot timpul mai bune decat una singura. De aceea aveti la dispozitie perna personalizata multipicture pe care pot sa fie aplicate pana la 4 imagini si totodata intre acestea isi poate gasi locul si un mesaj bine ales c... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Perna sagetator este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne sagetator se face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imprim... Detalii »
Categorie: Perne Zodiac
Perna balanta este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne balantase face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imprimeului... Detalii »
Categorie: Perne Zodiac
Perna berbec este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne berbecse face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imprimeului. ... Detalii »
Categorie: Perne Zodiac
Perna fecioara este compusa din: - Husa din saten de culoare alba - Interior din material textil umplut cu melana - Fermoar alb Personalizarea unei perne fecioarase face prin procedeul de sublimare, care ofera o calitate deosebita imprimeul... Detalii »
Categorie: Perne Zodiac
  • Cadouri Online:
  • 154   1 - 20