Perne Personalizate

  • Cadouri Online:
  • 9   1 - 9
Perna rosie personalizata este compusa din urmatoarele piese: - husa din saten de culoare rosie - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar rosu Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de sublimare. Pute... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Perna personalizata dreptunghiulara este compusa din urmatoarele piese: - husa din saten de culoare alba - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar alb Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de sublima... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Mai multe imagini sunt tot timpul mai bune decat una singura. De aceea aveti la dispozitie perna personalizata multipicture pe care pot sa fie aplicate pana la 4 imagini si totodata intre acestea isi poate gasi locul si un mesaj bine ales c... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Perna inima rosie personalizata este compusa din urmatoarele piese: - husa din saten de culoare rosie - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar rosu Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de sublimare... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Perna inima personalizata este compusa din urmatoarele piese: - husa din saten de culoare alba - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar alb Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de sublimare. Incarc... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Perna personalizata este compusa din urmatoarele piese: - husa din saten de culoare alba - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar alb Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de sublimare. Puteti sa va... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Ceas rotund de perete Ceasul rotund de perete este realizat din material plastic iar cadranul acestuia este din sticla. Functioneaza cu o baterie R-6 (AA) care nu este inclusa in pachet. Personalizarea ceasului se face prin aplicarea unei h... Detalii »
Categorie: Pachete Promotionale
Perna personalizata Craciun de Poveste este compusa din urmatoarele piese: - husa din saten de culoare alba - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar alb Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de subl... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Perna personalizata indragostiti de Craciun este compusa din urmatoarele piese: - husa din saten de culoare alba - interior din material textil cu umplutura de melana - fermoar alb Personalizarea unei asemenea perne se face prin procesul de... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
  • Cadouri Online:
  • 9   1 - 9