Brelocuri Personalizate

  • Cadouri Online:
  • 5   1 - 5
Un astfel de breloc pe cat de mic, poate fi foarte usor personalizat cu o imagine, un logo sau chiar un text preferat. Ulterior astfel de brelocuri se pot transforma in cadouri personalizate extrem de simpatice. Brelocul este realizat din p... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Cana fluorescenta personalizata Pentru cei carora locul de munca le rapeste o foarte buna parte din timp si se gasesc de multe ori la birou chiar si dupa lasarea intunericului cana personalizata fluorescenta le va fi o companie placuta. Exp... Detalii »
Categorie: Pachete Promotionale
Un breloc mai neobisnuit, un cadou personalizat mai inedit. Brelocul din plus este asemeni altor cadouri personalizate un obiect unic cu o mica amprenta care face toata diferenta. La chei, la oglinda masinii sau in orice alt loc, brelocul d... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Un cadou relativ mic dar care poate fi incarcat de o multime de sentimente. Cu o simpla imagine si de ce nu chiar si cu un mesaj romantic veti reusi sa transformati astfel de brelocuri in forma de inima in cadouri personalizate extrem de si... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Brelocul cu desfacator poate sa ia forma unor mici cadouri personalizate dedicate in principal iubitorilor de bere. Acestia pot sa aiba acum aproape atat un desfacator de bere cat si persoanele dragi. Brelocul este realizat din plastic inte... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
  • Cadouri Online:
  • 5   1 - 5