Hartie Igienica Funny

  • Cadouri Online:
  • 11   1 - 11
Chiar si la toaleta, pe post de dispenser pentru hartie igienica, Mr. P este de ajutor. Sta linistit, prins de perete, cu nasul un pic pe sus, dar cu gura larg deschisa pentru a lasa hartia igienica sa se deruleze spre tine!... Detalii »
Brand: Propaganda   Categorie: Colectia Propaganda
Pe vremea bunicilor se mergea la toaleta cu niste foi de ziar. Parintii nostri au evoluat si tineau reviste in apropiere pentru acele momente de lectura privata. Generatia noastra nu se desparte de sm... Detalii »
Brand: Mindblower ro   Categorie: Cani
O idee de cadouri pentru barbati mereu pusi pe sotii sau tot timpul asezati pe tron – asta e acest sul de hartie igienica Crime Scene.Rola de hartie arata exact ca benzile de avertizare pe care poli... Detalii »
Brand: Mindblower ro   Categorie: Cani
Parca si acum iti rasuna in urechi refrenul lui Jessie J. – It\'s not about the money, money, money. Ba daaaa! Pentru tine e vorba doar despre bani.De fapt, ai vrea sa fii asa bogat, incat sa dormi i... Detalii »
Brand: Mindblower ro   Categorie: Cani
“In caz de nevoie, sparge sticla”... acesta este traducerea din engleza a textului care este scrie pe cutia in care vine acesta hartie igienica de urgenta. O hartie igienica amuzanta care poate sa fie un cadou haios, ori... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Locul sacru al oricarui om si accesoriul care il inconjoara poate sa fie acum personalizat, anume suportul pentru hartie igienica. O imagine haioasa, un mesaj incurajator totul poate sa stea la baza personalizarii unui suport pentru hartie ... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Pasionatii de filme si nu numai vor aprecia acest suport de hartie igienica film din mai multe motive. In primul rand este un suport de hartie igienica care arata identic cu o rola de film autentica, avand inclusiv scris pe el Film paper - ... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Momentele de maxima concetrare petrecute pe tron pot sa fie de acum folosite pentru antrenarea inteligentei. Hartia igienica sudoku va va pune la dispozitie o multime de cadrane pe care sa le complectati in intimitatea personala. Sulul de h... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
O placere pe care poate foarte multi dintre noi ne-o dorim si care acum poate sa devina realitate. Fiecare poate sa aiba acum langa tron sulul magic de hartie igienica dolar cu care are posibilitatea sa se stearga la ... ulterior spunand cu... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
In momentele de gandire profunda, pe supranumitul tron, puteti sa va calauziti gandirea spre rezolvarea unor labirinturi. Da, aceasta hartie igienica labirint chiar are imprimate labirinturi pe suprafata hartiei igienice si sunt multe la nu... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
O placere pe care poate foarte multi dintre noi ne-o dorim si care acum poate sa devina realitate. Fiecare poate sa aiba acum langa tron sulul magic de hartie igienica cu care are posibilitatea sa se stearga la ... ulterior spunand cu mandr... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
  • Cadouri Online:
  • 11   1 - 11