Ceasuri de perete

  • Cadouri Online:
  • 14   1 - 14
Complet inedit ceasul de perete „Truth Timepiece” este o piesa de arta criptografica functionala care simuleaza rotatia pamantului in jurul axei sale si a lunii in jurul pamantului.Aceast ceas nu are limbi si este compus din doua ceasur... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis
Cu un design clasic la prima vedere, acest ceas de perete „Fish eye” este haios datorita geamului semirotund ce imita globul ocular al unui peste. Confectionat din aluminiu si plastic, functioneaza cu o baterie AA.... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis
De acum timpul va trece mult mai placut cu ajutorul acestui ceas de perete Kamasutra. Fiecare ora are o pozitie diferita transformand privirea la ceas intr-o adevarata aventura. De ce nu, putem spune ca, ceasul poate sa fie si un remediu pe... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Acest ceas de perete invers pare un ceas obisnuit, insa la o privire mai atenta cifrele acestuia sunt afisate invers mersului normal al unui ceas. Nu este o greseala, exact aceasta a fost si intentia. Cifrele sunt afisate invers pentru ca s... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Ceas de perete din lemn cu trei inimioare in forme diferite, partea frontala fiind acoperita cu o sticla rotunda care ii ofera un plus de eleganta. Asemenea ceasuri pot fi solutia ideala pentru cadouri romantice. Functioneaza cu baterie R6 ... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
Ceasul este realizat din lemn, cu un imprimeu divin iar cifrele sunt in stil roman, ceea ce ii confera un aspect si mai placut. Functioneaza cu baterie R6 (AA) care nu este inclusa. Dimensiuni: 34cm x 34cm - Tara de provenienta: China - Gar... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
Regele Rock & Rollului si-a gasit si el locul pe suprafata acestui ceas care pot tine locul unui cadou deosebite mai ales pentru fani legendarului cantaret. Materialul din care este confectionat : lemn. Functioneaza cu baterie R6 (AA) care ... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
Ceasul de perete inima este confectionat din material plastic iar mecanismul este actionat de o baterie R-6 (AA) care nu este inclusa in pachet. Cadranul ceasului este din sticla. Personalizarea ceasului se face prin aplicarea unei harti au... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Se intampla de multe ori cand esti acasa cu familia ta, sa vrei sa planifici ceva pentru a 2-a zi sau sa organizezi o excursie si sa vrei sa iti notezi cateva lucruri importante pe ceva ca sa nu uiti si sa iti iasa in evidenta. Acest ceas d... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
Un ceas de perete deosebit de elegant potrivit pentru a decora orice incapere. Partea frontala este realizata dintr-un material care imita perfect metalul, cu mici nervuri iesite in relief care la contactul cu lumina isi schimba culoarea in... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Ceas realizat din lemn, cu un imprimeu divin, cu cifrele pentru ore in stil roman. Functioneaza cu baterie R6 (AA) care nu este inclusa. Dimensiuni: 34cm x 34cm - Tara de provenienta: China - Garantie: 24 de luni... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
Pentru cei pasionati de automobile acest ceas din lemn poate fi cadoul potrivit. Functioneaza cu baterie R6 (AA) care nu este inclusa. Dimensiuni: 34cm x 34cm - Tara de provenienta: China - Garantie: 24 de luni... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
Ceasul de perete segnale este realizat din material plastic marginile acestuia fiind rotunjite. Cadranul ceasului este din sticla iar acele de ceasornic sunt metalice. Mecanismul ceasului de perete segnale functioneaza cu o baterie R6 (AA) ... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Excelente pentru cafenele si nu numai aceste ceasuri pot fi obiectul care sa incante clientii. Cu un design vechi dar in acelasi timp clasic puteti oferi prietenilor un cadou care le va aminti de anii demult apusi, cand cafeaua avea gustul ... Detalii »
Categorie: Obiecte Decorative
  • Cadouri Online:
  • 14   1 - 14