Puzzle-uri

  • Cadouri Online:
  • 55   1 - 20
Puzzle-ul mecanic 3D seif este un puzzle pe cat de frumos, pe atat de practic. Prin intermediul acestui puzzle 3D seif mecanic de la Ugears, ai posibilitatea sa iti construiesti singur(a) propriul seif care sa aiba propria combinatie pentru... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Copii
Se pun in ordine cei 6 magneti puzzle vacuta si vei obtine o… vacuta! Haioasa si colorata!... Detalii »
Brand: The Purple Cow   Categorie: Colectia The Purple Cow
Daca iti doresti o amintire deosebita cu cei dragi din familia ta sau cu prietenii tai, acest puzzle personalizat 12 piese este cea mai buna alegere. Puzzleul este confectionat dintr-un carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Asamblarea acestui puzzle mecanic 3D tractor va fi extrem de interesanta si palpitanta. Dupa ce va fi gata asamblat, tractorul va putea fi folosit in 3 regimuri de viteza: regimul de parcare (el porneste), regimul de condus si regimul sport... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Unul dintre cele mai inedite si mai practice modele de puzzle-uri 3D a celor de la Ugears este acest puzzle mecanic 3D cronometru 20 min. Cronometrul se poate seta de la 1 la 20 minute si cand se ajunge la timpul setat se va auzi o sonerie.... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzleul este o sursa de antrenare a inteligentei pentru toate persoanele. Insa puzzleurile educative cu animale sunt dedicate exclusiv copiilor. Sunt disponibile in patru forme diferite catel, elefant, vacuta si girafa ele prezinta pe o pa... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Copii
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Barbati
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Barbati
Puzzleul personalizat 6 piese este un cadou pe cat de original pe atat de personal. Puzzle-ul este confectionat din carton presat si are o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personaliz... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Puzzle-ul mecanic 3D Cutiuta cu Cifru reprezinta un alt fel de cifru pentru obiecte de mici dimensiuni (chei, stick-uri de memorie, bijuteri etc), pe care doresti sa le ascunzi de cei cu care locuiesti sau de colegii de la locul de munca. A... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D Camion reprezinta urmatoarea generatie de modele de puzzle-uri mecanice de la Ugears. Acest model de puzzle se realizeaza, se schimba, se conduce si accelereaza exact ca un camion adevarat. Acest model de puzzle mecanic... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzleul personalizat glob de Craciun este confectionat din carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personalizarii acestui puzzle. Incarcati imaginea si textul a... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Puzzleul personalizat Craciun inzapezit este confectionat din carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personalizarii acestui puzzle. Incarcati imaginea si textul... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Puzzle-ul mecanic 3D peron este o statie de tren realizata de catre echipa Ugears. Acest puzzle este intruchiparea perfecta a unei statii de tren autentice si are toate detaliile acesteia: bancuta, scari, gard, piloni de sustinere si multe ... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D tramvai este unul dintre cele mai interesante puzzle-uri realizate de catre cei de la Ugears. Tramvaiul este unul dintre cele mai vechi tipuri de transport in comun iar tramvaiul electric a aparut la sfarsitul secolului... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzle-ul mecanic 3D combina realizat de cei de la Ugears este un model pe cat de frumos pe atat de complex si dinamic. Acest puzzle care este realizat si functioneaza ca un prototip real, se asambleaza fara lipici, cuie, ciocan sau alte ob... Detalii »
Categorie: Puzzle uri 3d
Puzzleul personalizat peisaj de Craciun este confectionat din carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personalizarii acestui puzzle. Pentru puzzleul personalizat... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Puzzleul personalizat indragostiti de Craciun este confectionat din carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personalizarii acestui puzzle. Incarcati imaginea si ... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Puzzleul personalizat Craciun fericit este confectionat din carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personalizarii acestui puzzle. Incarcati imaginea si textul a... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
  • Cadouri Online:
  • 55   1 - 20