Puzzle-uri Personalizate

  • Cadouri Online:
  • 8   1 - 8
Puzzle-ul be my Valentine este confectionat din carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personalizarii acestui puzzle. Incarcati imaginea necesara personalizarii... Detalii »
Categorie: Cadouri Valentines Day
Sporiti creativitatea si puneti mintea la incercare prietenilor si persoanei iubite cu ajutorul unor puzzleuri personalizate. O imagine romantica, captivanta sau haioasa poate sa stea la baza unor astfel de cadouri personalizate. Puzzleul p... Detalii »
Categorie: Cadouri Personalizate
Cana personalizata Cana personalizata este realizata din ceramica alba de cea mai buna calitate si mai presus de toate este tratata cu un lac special care sa pastreze calitatea imprimeului pentru o lunga perioada de timp. Procesul prin care... Detalii »
Categorie: Pachete Promotionale
Puzzleul personalizat peisaj de Craciun este confectionat din carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personalizarii acestui puzzle. Pentru puzzleul personalizat... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Puzzleul personalizat indragostiti de Craciun este confectionat din carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personalizarii acestui puzzle. Incarcati imaginea si ... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Puzzleul personalizat Craciun fericit este confectionat din carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personalizarii acestui puzzle. Incarcati imaginea si textul a... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Puzzleul personalizat glob de Craciun este confectionat din carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personalizarii acestui puzzle. Incarcati imaginea si textul a... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
Puzzleul personalizat Craciun inzapezit este confectionat din carton presat si prezinta o suprafata lucioasa tratata special pentru procedeul de sublimare procedeu care sta la baza personalizarii acestui puzzle. Incarcati imaginea si textul... Detalii »
Categorie: Cadouri De Craciun
  • Cadouri Online:
  • 8   1 - 8