Pusculite

  • Cadouri Online:
  • 19   1 - 19
Realizata din polyresin, o combinatie de rasini ce alcatuiesc acest material usor de modelat, pusculita „Maitreya” reda perfect detaliile lui Buddha.Este disponibila in trei variante de culoare: auriu, argintiu, cupru.... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis
Ce poate fi mai potrivit pentru o pusculita decat un seif metalic? Acesta pusculita care are forma unui seif metalic chiar poate fi folosit ca un seif in toata regula, pentru ca are cifru si chei ca un seif autentic. Se pot pastra si alte o... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Porcusorul a fost mereu subiectul pusculitelor care economisesc cei mai multi bani. Nici acesti porcusori nu sunt diferiti dar mai au un atuu extrem de important: sunt extrem de haiosi. Aceasta pusculita porcusor haios va de asemenea pe pla... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Economiile personale sau ale familiei pot acum sa isi gaseasca locul in aceasta pusculita metalica euro. Dupa cum ii spune si numele pusculita euro este realizata dintr-un material metalic care rezistent diferitelor incercari de jefuire deo... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Copii, adultii pasionati de filmul de desene animate Cars pot sa isi tina economiile la loc sigur in pusculita Cars. Pentru o siguranta crescuta pusculita Cars este prevazuta cu un lacatel in acest fel cei care doresc sa atenteze la economi... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Daca esti in cautarea unui cadou potrivit pentru un prieten sau o ruda care este pasionata de fotografie iti recomandam acesta pusculita obiectiv foto. La o prima vedere ai spue ca ai in fata chair un obiectiv foto original. Dar, daca te ui... Detalii »
Categorie: Cadouri Speciale
Pusculita porcusor de culoarea alba este mica, simpatica si folositoare in multe ocazii. Pusculita arata ca un obiect de decor si se integreaza perfect atat in casa la tine cat si la biroul tau. Pe langa rolul decorativ pe care il are, acea... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Se spune ca banii sunt ochiul dracului. In acest caz dracusorul este pastorul banilor. Pentru cei cu mana larga exista cadouri haioase care sa ii echilibreze. Pusculita dracusor este un astfel de cadou. Pusculita Dracusor este realizata din... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
Pusculita in forma de masinuta de oras din material ceramic in care se pot salva mici economii in vreme de criza. Dimensiuni: 18.3 cm x 10.8 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Economiile personale sau ale familiei pot acum sa isi gaseasca locul in aceasta pusculita metalica dolar. Dupa cum ii spune si numele pusculita dolar este realizata din material metalic rezistent diferitelor incercari de jefuire deoarece NU... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Pusculita din material ceramic, sub forma de masinuta, poate fi cadoul ideal pentru copii strangareti. Dimensiuni: 12.4cm x 7.5cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Copii
Pusculita in forma de masinuta de raliu, din material ceramic in care se pot salva mici economii in vreme de criza. Dimensiuni: 18.3 cm x 10.8 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Faimoasele personaje din desenele animate Smurf va economisesc acum banii reusind sa se transforme in pusculite. Patru dintre personaje pot sa fie alese sa va pastreze economiile in siguranta. Modelul pusculitei poate sa fie ales cu ajutoru... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Copii
Asa cum ii spune si numele, pusculita masinuta haioasa este un pusculita colorata, originala si ...haioasa. Cu aceasta pusculita colorata puteti sa ii atragati pe copii sa faca economii si sa stranga ban cu ban inca de la o varsta frageda. ... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Copii
Un mod inedit de a economisi banii fara ca la final sa fiti nevoiti sa aruncati cu prastia pe geam. Pusculita este realizata din ceramica. Dimensiuni: 16 cm x 11 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Pusculita in forma de masinuta cu elemente de tunning, din material ceramic in care se pot salva mici economii in vreme de criza. Dimensiuni: 18.3 cm x 10.8 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Pusculita in forma de Vw Beetle din material ceramic in care se pot salva mici economii in vreme de criza. Dimensiuni: 18.3 cm x 10.8 cm - Tara de origine: China... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Indiferent ce note aveai la istorie, e imposibil sa nu recunosti imaginea lui Mao la cate meme-uri cu el au circulat pe internet. Sunt atatea obiceiuri bune pe care e mai usor sa le cultivi in grup de... Detalii »
Categorie: Cadouri Zodia Fecioara
Cei care doresc sa isi pastreze economiile intr-un loc sigur au acum la dispozitie pusculita faraon. Cu un design elegant, menit sa transforme pusculita intr-un obiect decorativ potrivit oricarei incaperi. Se poate transforma la fel de bine... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Barbati
  • Cadouri Online:
  • 19   1 - 19