Servetele Haioase

  • Cadouri Online:
  • 5   1 - 5
Ce sa faci cu cativa Euro? Cu o hartie de 50, 100 sau 200? Sa o cheltui, daca este autentica, sau doar sa-ti stergi nasul sau lacrimile daca este o batista de hartie. Servetele nazale Euro pentru o gluma buna unui prieten!Pachet cu 10 serve... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis
Un set de servetele care sfideaza criza. Servetele de masa euro va vor putea atat scoate din criza cat si sa decoreze masa in cazul unei vizite a prietenilor. Foarte mare atentie insa la cheltuirea banilor sa nu fie risipiti pe lucruri de n... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Asta inseamna sa fii mafiot! Sa-ti stergi nasul in hartii Euro. Si sa-i dai si sotiei sa-si stearga lacrimile de fericire ca v-ati ajuns! Aveti Euro de nu mai stiti ce sa faceti cu ei.Servetele nazale Euro, set 6 pachete cu cate 10 servetel... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis
Un buzunar plin de euro nu mai este acum un lucru atat de greu de realizat. Este nevoie doar de un pachet de servetele de buzunar euro si cel putin fictiv unele griji pot sa fie rezolvate. O raceala nedorita poate sa treaca mai usor prin in... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Un set de servetele care sfideaza criza. Servetele de masa dolari va vor putea atat scoate din criza cat si sa decoreze masa in cazul unei vizite a prietenilor. Foarte mare atentie insa la cheltuirea dolarilor sa nu fie risipiti pe lucruri ... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
  • Cadouri Online:
  • 5   1 - 5