Servetele Haioase

  • Cadouri Online:
  • 4   1 - 4
Asta inseamna sa fii mafiot! Sa-ti stergi nasul in hartii Euro. Si sa-i dai si sotiei sa-si stearga lacrimile de fericire ca v-ati ajuns! Aveti Euro de nu mai stiti ce sa faceti cu ei.Servetele nazale Euro, set 6 pachete cu cate 10 servetel... Detalii »
Brand: Invotis   Categorie: Colectia Invotis
Un set de servetele care sfideaza criza. Servetele de masa euro va vor putea atat scoate din criza cat si sa decoreze masa in cazul unei vizite a prietenilor. Foarte mare atentie insa la cheltuirea banilor sa nu fie risipiti pe lucruri de n... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Un set de servetele care sfideaza criza. Servetele de masa dolari va vor putea atat scoate din criza cat si sa decoreze masa in cazul unei vizite a prietenilor. Foarte mare atentie insa la cheltuirea dolarilor sa nu fie risipiti pe lucruri ... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
Un buzunar plin de euro nu mai este acum un lucru atat de greu de realizat. Este nevoie doar de un pachet de servetele de buzunar euro si cel putin fictiv unele griji pot sa fie rezolvate. O raceala nedorita poate sa treaca mai usor prin in... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
  • Cadouri Online:
  • 4   1 - 4