Lampi Decorative

  • Cadouri Online:
  • 21   1 - 20
O lampa cu adevarat romantica prin mesajul si prin formatul ei. Un bec in interiorul caruia o imima si textul I LOVE YOU lumineaza pentru a face din lampa love you unul dintre cele mai romantice produse. Lumina emanata de lampa va transform... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Femei
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Femei
Lampa proiector de stele cu leduri este accesoriul perfect pentru a decora dormitorul oricarui copil. Copilul tau va fi fericit cand va vedea in fiecare noapte cum plafonul se va transforma intr-un cer instelat. Lampa proiecteaza lumina ata... Detalii »
Categorie: Cadouri Pentru Copii
Setul este compus din doua lampi retro de culoare rosie si  este special creat pentru femeile care calatoresc in timp din camera lor.E timpul sa traiesti momente aprinse. Alege lampile retro ca sa ex... Detalii »
Categorie: Gift Finder
Go green la cadouri pentru ea cu Lampa de birou cu ghiveci! Pentru toate noptile in care luna nu iti ofera suficienta lumina, pentru serile devreme in care munca face ce face si te ademene... Detalii »
Categorie: Cadouri Zodia Pesti
Lampi USB cu abajur in culori vesele pentru noptile de lucru, plictisitoare, petrecute in fata computerului.... Detalii »
Categorie: Lampi Usb
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Femei
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Femei
Brand: Lambretta   Categorie: Cadouri Copii
Pentru o lumina romantica foloseste aceasta minilampa cu led color. Lumina isi schimba continuu culoarea, forma minilampii este precum un ou. Functioneaza cu 3 baterii mici, incluse.... Detalii »
Brand: Paulmann   Categorie: Colectia Paulmann
Cadouri pentru barbati? Nu e nevoie sa repeti. Aici e Lampa Stormtrooper 3D pe care o cautai. Ce trebuie sa stii, inainte sa oferi masca filmico-intergalactica – Poate ca in Star Wars, stormtroopers... Detalii »
Categorie: Cadouri Amuzante
Lampa si ventilator intr-un singur gadget USB pentru serile calduroase de vara.... Detalii »
Categorie: Lampi Usb
Mr. P are grija sa fie lumina si nu se rusineaza atunci cand este atins intrerupatorul. Iata un cadou inedit pentru nonconformisti.Lampa Mr. P pentru becuri de 220V/60W.... Detalii »
Brand: Propaganda   Categorie: Colectia Propaganda
Lampa cu leduri si senzori de miscare este un dispozitiv inteligent, care se activeaza in momentul in care este o miscare in jurul acestei lampi. Datorita tehnologiei sale avansate cu infrarosu, acest spot de lumina led se aprinde doar atun... Detalii »
Categorie: Casa Si Gradina
Lampa USB Happy Coffee este o lampa haioasa si originala in acelasi timp. Cand apesi pe butonul de on/off poti sa alegi din cele 2 moduri de lumina: fie sa ai o lumina alba si intensa de la cele 6 leduri, fie sa ai o lumina intermitenta si ... Detalii »
Categorie: Cadouri Haioase
O lampa cu interfata USB, care imprastie sclipiri colorate in intuneric.... Detalii »
Categorie: Lampi Usb
Lampa cu deisgn finut, elegant, retro, aducand un strop de noutate si umbre misterioase pe biroul tau.... Detalii »
Categorie: Lampi Usb
Amintind de fascinantul joc Mario, ciupercutele se conecteaza la USB si lumineaza noptile in fata computerului.... Detalii »
Categorie: Lampi Usb
Timpul petrecut la calculator se scurge extrem de repede, mai ales cand lucrezi la proiecte captivante, insa odata cu lasarea serii, tastele devin mai greu de identificat, iar productivitatea ta scade... Detalii »
Categorie: Cadouri Zodia Berbec
Undeva, intr-un taram indepartat plin de magie, au luat nastere niste creaturi mistice atat de frumoase, incat au trebuit sa se ascunda de ochii nostri umani, iscoditori, mereu flamanzi dupa mai mult.... Detalii »
Categorie: Cadouri Zodia Berbec
  • Cadouri Online:
  • 21   1 - 20